Campionatul International de Gatit in Aer Liber Iasi 2011

Desi cam cu intarziere, vreau sa va povestesc despre evenimentul din luna martie organizat la Iasi – Campionatul International de Gatit in Aer Liber.

Campionatul International de Gatit in Aer Liber este o competitie culinara internationala, sigura competitie gastronomica continentala din Romania certificata de World Association of Chefs Societies. Sistemul de inscriere este organizat pe doua grupe: profesionisti si amatori, si fiecare grupa este jurizata separat de catre o comisie internationala.

Evenimentul a fost lansat de Parada Somelierilor cu o degustare de vinuri. Au fost prezenti: Somelierul Marian Timofti, Somelierul Bogdan Dumitrescu, Somelierul Sergiu Nedelea, somelierii din Iasi, simpatizanti sau membrii ai asociatiilor afiliate Federatiei Somelierilor din Romania. Alaturi de acestia am fost si noi prezenti pe scena, prin domnul Anghel Mihai-Petre, Hospes al Ordinului Cavalerilor Vinului European.

Am pregatit pentru voi si cateva poze din cadrul evenimentului:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *