Salonul International de Vinuri VinVest 2011

In perioada 15-17 aprilie a fost organizata cea de a VIII-a editie a Salonului International de Vinuri VINVEST. La acest eveniment am fost prezenti prin domnul Anghel Mihai-Petre, Hospes al Ordinului Cavalerilor Vinului European.

VinVest s-a desfasurat la Centrul de Afaceri Timisoara, unde au fost prezente firme de analiza si consultanta, agentii de agroturism, organizatii si asociatii de profil.

Au fost pregatite meniuri speciale, bineinteles asortate cu vinurile prezente in salon, au fost prezenti renumiti degustatori si somelieri, membrii ai Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania si Asociatiei Somelierilor din Romania.

Dintre producatorii de vin prezenti la eveniment, ii mentionam pe: Cotnari, Jidvei, Domeniile Viticole Tohani, Vincon Vrancea, S.E.R.V.E. Ceptura, Domeniile Vanju Mare, Cramele Recas, Crama lui Dinescu, Budureasca, Wine Princess, WineRo, Domeniile Samburesti, Domeniile Sara, Cramele Pancota, Crama Basilescu, Vinex Murfatlar, Senator Wine, Crama Girboiu.

Noutatile acestei editii includ o manifestare organizata impreuna cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, intitulata International Wine Brokerage Event si o Expozitie CODE2WINE, organizata impreuna cu Institutul Multimedia Romano Elvetian – spatiu ce va cuprinde vinuri/produse care contin coduri 2D (cea mai noua metoda de marketing in promovarea vinului, produselor vitivinicole si publicatiilor de agricultura si vin din Europa).

In continuare va prezentam poze de la eveniment si vom reveni zilele acestea cu informatii si discutii cu unele din firmele producatoare de vin de la eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *