Eveniment caritabil sustinut de DepozitVin.ro

”The Beat of (he)Art” este un eveniment filantropic initiat de echipa “Synaptico”, a carui scop este strangerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor cu dizabilitati neuromotorii.

Ideea centrala este aceea de a reuni pe aceeasi scena trei forme diferite ale artei: arta teatrala, coregrafie si arta muzicala. Tema principala, “Clasic si modern”, va fi evidentiata in toate cele trei momente artistice prezentate publicului.

“The Beat of (he)Art” va avea loc pe 17 mai, ora 18.00, la Casa de Cultura a Studentilor, si va cuprinde trei momente artistice ce vor fi prezentate de catre actorul Pavel Bartos. Primul dintre acestea este teatrul, sustinut de trupa Ludic prin spectacolul Poem irlandez pentru vioara si suflet, o adaptare dupa dramaturgul irlandez John Kendrick si in regia lui Aurel Luca, alaturi de o miscare scenica si o coregrafie de Vera Pantea.  Cel de-al doilea moment al spectacolului este cel de dans sustinut de trupa Quasar Dance (dans modern, break dance, street dance), si va consta intr-un duel a doua stiluri de dans diferite. Ultimul moment al evenimentului va fi cel de muzica, unde vor colabora Adzyro si Basic Form cu orchestra Liber Artis pentru a crea o atmosfera unica.

Biletele se pot procura din incinta centrului comercial Felicia Iasi, iar costul acestora este de 15 lei – in sala si 20 lei la balcon. Suma adunata din vanzarea biletelor va fi utilizata pentru dotarea unui cabinet de kinetoterapie destinat copiilor cu dizabilitati neuromotorii.

Detalii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0744 814089 sau la contact@beat-of-art.com.

DepozitVin.ro este sponsor al acestui eveniment – ne-am dorit sa sprijinim o cauza deosebita. Vom fi prezenti si la evenimentul de pe 17 mai si va invitam si pe voi sa ni va alaturati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *