Festivalul PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la prima editie a Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie, organizata de compania ABplus Events, ce va avea loc in perioada 3-6 noiembrie 2011, la Centrul  Expozitional Moldova din Iasi.

Presedintele Onorific al Festivalului PROVINO este Prof. Dr. Univ.  Valeriu V. Cotea, prorector al Universitatii de Stiinte Agricole si  Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi si Presedinte al Patronatului National al Viei si Vinului din Romania.

Timp de 4 zile, la Iasi, producatori, importatori si distribuitori de vinuri, precum si companii din industria viniviticola se vor reuni intr-un festival dedicat vinului, artei si gastronomiei.

Evenimentele din cadrul Festivalului PROVINO sunt dedicate segmentului HoReCa din Moldova si Bucovina, oamenilor de afaceri si specialistilor  din domeniu precum si publicului larg.

Cu peste 10.000 de vizitatori estimati zilnic, Festivalul PROVINO isi  propune sa devina un eveniment de referinta pe piata din Romania.

Va invitam sa accesati Prezentare PROVINO 3_6 NOIEMBRIE 2011 – prezentarea Festivalului PROVINO 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *