Gama Bacanta – Crama Garboiu

Suntem incantati sa anuntam prezenta in magazin a 4 sortimente de vin noi, din gama Bacanta de la Crama Garboiu.

Feteasca Neagra are o culoare rosie-granata, pura si stralucitoare, surprinzand prin arome placute de prune uscate si nuante de scortisoara si vanilie.
Este maturata in baricuri de stejar ce confera corpolenta si echilibru, un buchet placut si inconfundabil, iar taninii fini se armonizeaza perfect cu structura bogata a vinului.

Bacanta Feteasca Neagra din 2009 este un vin rosu sec, cu un grad de alcool de 14,8%.

Feteasca Alba are un gust vioi ce se desfasoara sub aceeasi amprenta aromatica, iar evolutia sa este sustinuta de o aciditate placuta. Are o culoare galben-pai, ofera echilibrul si senzatie revigorante. Se recomanda a fi servit ca aperitiv sau alaturi de preparate din peste, salate usoare, fructe de mare sau branzeturi usoare. Se poate servi la o temperatura de 8-10°C.

Bacanta Fetesca Alba din 2009 este un vin alb sec, cu un grad de alcool de 13,1%.

Merlot-ul este un vin puternic, cu o intensa aroma de fructe si o concentratie deosebita, iar perioada de maturare in baricurile de stejar ofera arome fine de vanilie combinate cu cele de prune sau fructe negre.
Este bine echilibrat si corpolent, cu o buna persistenta si tanini puternic pronuntati. Se poate servi in compania mancarurilor calde la o temperatura de 16-18°C.

Bacanta Merlot din 2009 este un vin rosu sec, cu un grad de alcool de 14,6%.

Sauvignon Blanc are o aroma usor discreta, insa este cea mai suava dintre toate aromele vinurilor. Pastreaza aroma florilor de vita, delicata si proaspata, o aroma ce confera multa personalitate acestui vin.
Dupa invechire buchetul si gustul Sauvignonului Blanc se apropie de cel al pepenului galben. Acest vin se pastreaza la o temperatura de 10-11°C si se recomanda a fi servit cu preparate de peste sau de pui.

Bacanta Sauvignon Blanc din 2009 este un vin alb sec, cu un grad de alcool de 13,9%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *