Degustare de vin Bacanta cu membrii OECV – Legatul Iasi

Vineri, 15 iulie, membri din Legatul Iasi al Ordinului Cavalerilor Vinului European s-au intalnit la Centrul de Prezentare, unde au participat la degustarea a doua vinuri deosebite din gama Bacanta, produse de Crama Girboiu.

S-au servit Bacanta Sauvignon Blanc si Bacanta Merlot.

Bacanta Sauvignon Blanc este un vin de exceptie din gama premium, cu o culoare impecabila. Aroma sa, a florilor de vita, delicata, proaspata, usor discreta, ofera multa personalitate acestui vin. Dupa invechire, buchetul si gustul se apropie de cel al pepenului galben. Acest vin sec se serveste la temperaturi de 10-11 grade Celsius cu preparate de peste sau de pui.

Bacanta Merlot este un vin rosu elegant, invechit in baricuri de stejar, ceea ce ii confera complexitate si o culoare deosebita. Este un vin puternic, cu o intensa aroma de fructe si o concentrantie deosebita, iar perioada de maturare in baricurile de stejar ofera arome fine de vanilie combinte cu cele de prune sau fructe negre. Este echilibrat si corpolent, cu o buna persistenta si tanini puternic pronuntati. Se serveste in compania mancarurilor calde la o temperatura de 16-18 grade Celsius.

Cele doua sortimente servite la degustare sunt disponibile pe magazinul online VinPremium.ro, la cele mai bune preturi! Noi oferim vinuri de top la cele mai avantajoase preturi, cu 10-30% mai ieftin ca in alta parte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *