Cadou pentru iubitorii de vin: cutie din lemn cu 5 accesorii pentru vin

Un cadou excelent pentru orice pasionat de vinuri este aceasta cutie din lemn cu 5 accesorii pentru pregatirea si servirea vinului.

Cutia prezinta o captuseala de matase rosie si spatiu pentru o sticla de vin, de preferinta de 0.75L. Contine 5 accesorii: inel, tirbuson, antipicurator, termometru si dop metalic.

Inelul din set este metalic si are rolul de a retine picaturile de vin, pentru o servire ireprosabila a vinului.

Antipicuratorul este si el din metal; se aplica pe sticla de vin in momentul turnarii vinului in pahare.

Dopul din set este metalic, elegant, il puteti folosi dupa indepartarea dopului de pluta, pentru a pastra calitatile vinului chiar si dupa deschidere.

Desfacatorul metalic este o piesa necesara pentru orice pasionat de vinuri. Modelul din set este unul calitativ, elegant, cu ajutorul careia deschiderea sticlei de vin va fi una simpla si rapida.

Termometrul pentru vin este esential pentru servirea vinului la temperatura optima, pentru a profita la maxim de calitatile cu care este inzestrat fiecare sortiment.

Aceasta cutie cu accesorii pentru vin poate reprezenta cadoul ideal pentru iubitorii de vin, atat pentru cei incepatori, cat si pentru profesionisti. Cadou pentru un pasionat sau cadou business, cutia cu accesorii pentru vin va fi cu siguranta apreciata.

Poate fi cumparata din magazinul online VinPremium la pretul de doar 62 lei. Ultimele 5 bucati in stoc!

 

3 thoughts on “Cadou pentru iubitorii de vin: cutie din lemn cu 5 accesorii pentru vin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *