Concurs pentru bloggeri – castiga o cutie din lemn cu 5 accesorii pentru vin!

Asa cum am anuntat zilele trecute, lansam un concurs pentru bloggeri, unde oferim cadou o cutie pentru vin, din lemn, cu 5 accesorii. Setul de accesorii contine tirbuson, inel, antipicurator, termometru si dop metalic. Si ca sa nu va trimitem cutia goala, adaugam la premiu si o sticla de vin din gama oferita de site-ul nostru, VinPremium.ro. Alegerea vinului ne va reveni noua, va fi personalizata in functie de castigator (femeie/barbat) si speram sa va placa.

Conditia principala pentru participarea la concurs este sa aveti un blog, cu o vechime de cel putin o luna si cu un continut de minim 5 articole.

In al doilea rand, trebuie sa scrieti un articol in care sa anuntati lansarea noului magazin online de vinuri VinPremium.ro.

Exemplu: VinPremium.ro promoveaza vinurile romanesti de calitate – selecteaza sortimente deosebite ale micilor si marilor producatori si le ofera la cele mai bune preturi de pe piata. Numai pe VinPremium.ro gasiti vinuri de la Casa Isarescu si numai aici beneficiati de preturi foarte bune la vinurile de la Agricola Stirbey, Casa Girboiu, Nachbil, Wine Princess, Cramele Recas si altii. 

Puteti folosi paragraful anterior ca exemplu, insa e de preferat sa adaugati ceva de la voi, ca sa realizati un articol cat mai atragator, comercial sau interesant.

In articolul vostru trebuie sa postati un link catre pagina VinPremium.ro cu titlul magazin online de vinuri premium.

Dupa ce publicati articolul, lasati un comentariu la acest post cu link catre articolul vostru, cel cu care va inscrieti la concurs. Cel mai original sau atragator articol va castiga premiul.

Perioada de desfasurare25/07/2011 – 25/08/2011. Castigatorul concursului va fi anuntat pe 01/09/2011, pe blog si pe pagina noastra de Facebook!

Va rugam sa luati la cunostinta si regulamentul concursului.

 

 

14 thoughts on “Concurs pentru bloggeri – castiga o cutie din lemn cu 5 accesorii pentru vin!

  1. Pingback: Castiga o cutie pentru vin, din lemn, cu 5 accesorii | Concursuri Online

  2. Pingback: Concurs pentru bloggeri | Mihaela Anghel

  3. Pingback: Pasiune pentru vin alaturi de vinpremium.ro

  4. Pingback: polimedia.us/fain/

  5. Pingback: Viata vitei de vie | Taradaciuc's Blogtography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *