Castigator concurs pentru bloggeri!

A venit momentul sa alegem castigatorul setului de accesorii pentru vin oferit de VinPremium.ro. Am citit cu placere articolele voastre, ne-au placut toate si a fost foarte greu sa alegem doar un castigator. Insa cei care nu au castigat acum sa nu fie suparati, vor mai fi organizate concursuri pe blog.

Asadar, participantii au fost:

Am citit cu atentie toate articolele, am urmarit sa fie respectate conditiile de participare, si in cele din urma am ales castigatorul. De fapt castigatoarea: Laura Frunza! Felicitari! Ai castigat o cutie de lemn cu 5 accesorii pentru vin + un vin Wine Princess, asa cum ti-ai dorit.

Ne-am hotarat sa rasplatim si restul participantilor. Calliope, Gratian si Tudor vor primi o reducere de 15% la orice comanda facuta pe www.vinpremium.ro, iar Ionel, Cristina si Felicia, o reducere de 10%. Nu exista o data de expirare a acestei reduceri, cand si daca se vor hotari, vor beneficia de ea.

Va multumim pentru participare! Vom lua legatura cu castigatoarea pentru a ne oferi datele de livrare a premiului. Felicitari inca o data!

2 thoughts on “Castigator concurs pentru bloggeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *