Vintest – Salonul National de Vinuri al Romaniei

Salonul National de Vinuri al Romaniei – VINTEST – uneste industria de vin din Romania intr-un elegant salon, organizat dupa standarde internationale, si unde se va promova calitatea vinului romanesc.

In perioada 27-30 octombrie, la Sala Romaero din Bucuresti, industria vinului autohton se uneste intr-unul din cele mai elevate evenimente dedicate vinului. Producatorii de vin, dar si de servicii conexe, distribuitorii, firmele de turism vitivinicol, vor fi alaturi de persoane publice, ambasadori, experti degustatori, vedete din lumea show-biz si multi iubitori ai vinului.

Invitatii vor participa la degustari, vor testa noile game de vin, vor putea sa-si planifice concediul intr-unul locurile superbe ale Romaniei, unde se gasesc cramele autohtone, vor admira maiestria barmanilor si vor avea ocazia sa deguste mancarea renumitilor bucatari.

Vor avea loc si o serie de evenimente conexe Salonului: o degustare cu ambasadori si una cu jurnalisti romani si straini.

Organizata in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, dar si sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, degustarea cu ambasadorii (eveniment conex Salonului) va fi cea mai buna oportunitate pentru vinurile romanesti sa isi deschida drumul spre import. La reuniunea cu ambasadorii tarilor mari importatoare de vin, precum si al tarilor renumite in productia de vin, vor fi prezenti autoritati centrale, personalitati publice, experti degustatori si reprezentati mass media nationale.

O intalnire deosebita va avea loc vineri, 7 octombrie, la Bucuresti, unde invitati de seama, alaturi de jurnalisti, vor putea degusta marci renumite de vin autohton. Degustarea, dedicata jurnalistilor romani si straini, urmareste sa convinga publicul neincrezator in valoarea vinului romanesc, de faptul ca Romania ocupa un binemeritat loc fruntas in topul tarilor producatoare de vin de calitate. La eveniment vor participa producatori, experti degustatori, somelieri si parteneri ai Salonului National de Vinuri al Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *