O gazda ideala – Casa Iurca de Calinesti

Asa cum am mentionat si intr-un articol anterior, in perioada 25-28 august, Casa Iurca de Calinesti a fost gazda Cavalerilor Vinului din Legatul Iasi. Nu numai ca s-au oferit servicii de cazare si masa de 4 stele, ci s-a realizat si un program de vizitare si relaxare excelent, punandu-se mare accent pe traditie.

Pensiunea-restaurant Casa Iurca de Calinesti este localizata in inima Maramuresului Istoric, in municipiul Sighetu Marmatiei, pe strada Dragos-Voda, nr.14. Ofera 51 de locuri de cazare, in 22 camere cu televizor, minibar si internet gratuit.

Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri, terasa cu inca 60 de locuri iar salonul de mic dejun este prevazut cu 40 de locuri. In fiecare saptamana, de joi pana duminica, ansamblul „Casa Iurca de Calinesti” va sta la dispozitie cu un program artistic.

Personal, am apreciat si faptul ca pensiunea este localizata intr-o zona linistita si curata, precum si amabilitatea si profesionalismul angajatilor. Am fost mereu intampinati cu zambetul pe buze si cu o vorba buna, iar asta a contribuit din plin la o stare generala de bine a tuturor invitatilor.

Camerele sunt spatioase, curate si ofera tot confortul necesar. Am fost placut surprinsi de modul de personalizare al fiecarei camere: acestea au atat numar, cat si un nume (Ileana, Maria, Mariana, s.a.) si un portret al unor doamne de demult. Baia si balconul sunt si ele spatioase. La Casa Iurca de Calinesti clar nu te vei simti inghesuit. Pozele de mai jos va vor convinge cu siguranta.

Va vorbeam mai sus si de restaurantul Casa Iurca de Calinesti. Trebuie mentionat neaparat deoarece am servit aici bucate traditionale deosebit de bune, alaturi de vinuri premium, bineinteles.

Adevarul e ca fara o cazare buna, o vacanta nu ar avea acelasi farmec. Asa ca multumim Casei Iurca de Calinesti ca ne-a facut sa ne simtim atat de bine, incat sa ne permitem sa renuntam cateva zile la griji si probleme si sa ne bucuram de frumusetile Maramuresului.

 

One thought on “O gazda ideala – Casa Iurca de Calinesti

  1. Pingback: Vacan?a 2011 – partea a II-a | Mihaela Anghel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *