Reduceri de weekend!

In fiecare weekend vom oferi 3 reduceri la 3 sortimente de vinuri premium. Reducerea este valabila de vineri pana luni dimineata, si consta intr-un pret mai mic cu 4-25%. Pentru a fi anuntati din timp de reducerile noastre abonati-va la newsletter: http://eepurl.com/fH8Bs .

In acest weekend reducerile se aplica urmatoarelor sortimente: Merlot Prestige – Domeniul Coroanei Segarcea, Cramposie Selectionata 2009 – Agricola Stirbey si Livia Sarba – Crama Garboiu.

  

Pentru gama Merlot de la Domeniile Coroanei Segarcea, din cele 24,7 hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual, la un nivel de maturitate de 230g zahar/litru de must, au fost desciorchinati si apoi tinuti la macerare – fermentare in vinificatoare speciale cu piston, timp de zece zile. Coborarea alternativa a pistoanelor in vinificator reprezinta un procedeu traditional care permite o extragere mai mare de culoare si tanini. Pentru maturare s-a ales o combinatie de baricuri din lemn francez si lemn american, in combinatie de 60% baricuri noi si 40% baricuri la a doua trecere.

Cramposia Selectionata de la Agricola Stirbey este un soi autohton de origine dacica – dovada traditiilor viticole milenare ale podgoriei Dragasani. Arome proaspete de fructe, o aciditate vioaie si o structura mineralica fina dau acestui vin un caracter potrivit pentru orice ocazie.

Sarba este un soi unic, exotic, specific Vrancei. Acest vin sec din gama Livia este unul sprinten, cu o aciditate potrivita, dar care asigura ca e si corpolent, impresionand prin culoarea galben-verzuie, stralucitoare si frumoasa. Are un parfum intens de flori de cires si de piersica coapta, este usor si semiaromat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *