Crama Ceptura

Crama Ceptura este un nou reprezentant de seama in magazinul nostru online, Vin Premium, cu 4 sortimente de top: Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc si Feteasca Neagra.

Crama a fost construita in timp record (un an si jumatate), se afla in inima podgoriei Dealu Mare, una dintre cele mai cunoscute zone viticole din Romania, in localitatea Ceptura.

Spatiul de vinificare primara a strugurilor, depozitul si cele doua linii de imbuteliere a vinului se intind pe o suprafata de 13000 m2. Depozitul are o capacitate de pastrare de 8 milioane de litri vin, iar sectia de vinificare primara poate sa prelucreze pana la 10000 tone struguri pe sezon.

Crama este echipata cu cele mai moderne utilaje ale producatorilor europeni de top, astfel incat procesul de productie este aproape in intregime automatizat.

Un rol important in desavarsirea calitatilor gustative ale vinului il are maturarea lui in butoaie de stejar. Vinul ajunge astfel sa aiba un gust implinit si o savoare deosebita. Dogarii francezi sunt considerati cei mai buni din lume, iar fabrica dispune de 1000 astfel de butoaie, produse de acestia din stejari seculari.

Cea mai importanta realizare pentru pastrarea calitatilor naturale unice ale vinului este sistemul de imbuteliere la rece, folosit in prezent in intreaga lume. Se pastreaza astfel intacte gustul si aroma bobitelor proaspete, dar si toate substantele nutritive, necesare organismului.

Calitatile deosebite ale vinului produs la Crama Ceptura sunt apreciate nu doar de consumatorii din Romania, dar si de amatorii acestei bauturi nobile de calitate de peste hotarele tarii.

One thought on “Crama Ceptura

  1. Am cumparat o sticla de Feteasca Neagra Crama Ceptura, vinul a fost bun dar dopul e de calitate inferioara. In familia noastra deschidem o sticla de vin aproape in fiecare seara, deci nu se pune problema nepriceperii in ale vinului. Va recomand sa schimbati cat mai repede aceste dopuri inferioare ( dopul se faramiteaza) pentru ca, la fel ca si mine, si alti consumatori vor evita sa cumpere vinuri Ceptura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *