Nou in stoc!

Prezinta o culoare rosu rubinie intensa, cu reflexe purpurii, parfum de prune uscate si fructe de padure completate cu nuante de piper si condiment, ce dau o eleganta sobra acestui vin. Gustul este amplu, puternic si expresiv, postgustul usor amarui. Se serveste alaturi de preparate pe baza de carne rosie, paste cu branzeturi, la temperatura de 16°C, dupa ce a fost aerat timp de o ora.

Cuvee Uberland este o capodopera vinurilor rosii al Cramelor Recas. Incepand cu strugurii selectati manual din zone foarte mici din cele mai bune parcele ale podgoriei Cramelor Recas, este vinificat ‘mestesugareste’, apoi invechit in barrique transilvanean timp de 14 luni, este pur si simplu cel mai bun vin rosu al Cramelor Recas produs vreodata. Compus atent dintr-o selectie din cele mai bune soiuri de merlot (85%), Cabernet (10%) si Feteasca Neagra (5%), este deja cel mai medaliat vin al Cramelor Recas – cu un succes rasunator la Concursul Mondial din Bruxelles 2008 unde a castigat medalia de aur, iar la Mundus Vini 2008 in Germania a castigat o medalie de argint (amandoua competitiile au fost competitive cu 5000 – 8000 de vinuri in concurs).

  • Golem Alb – Crama Basilescu, cupaj, sec, 13.5%, 0.75 L
Cupaj deosebit de Riesling, Chardonnay si Feteasca Alba.
  • Golem Rosu – Crama Basilescu, cupaj, sec, 14.5%, 0.75 L
Un cupaj de Feteasca Neagra, Cabernet si Merlot, cu 14,5% alc, sec, produs din struguri culesi la innobilarea boabelor.
Sole este varful vinurilor albe al Cramelor Recas, produs din cele mai bune parcele de struguri, din soiurile pure, vinificat ‘manual’ cu mare atentie, si folosind exclusiv barrique transilvanean care ii adauga o nuanta de vanila si complexitate. Ambalajul este elegant si conservator in linie cu traditia grandioasa de mari vinuri europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *