Vinuri de colectie – Rosu si Negru de Purcari Vintage

Doriti sa faceti un cadou deosebit unui pasionat de vinuri? Sau poate doriti sa adaugati la colectia dumneavoastra un vin de calitate, special? Atunci noi va recomandam Negru si Rosu de Purcari Vintage, vinuri din gama de top de la Purcari.

Vinurile prezinta un ambalaj deosebit – o cutie precum cea din imaginea de mai sus ce contine vinuri ambalate cu grija in hartie.

Despre Rosu de Purcari Vintage:

Vin de calitate matur rezerva rosu sec.

Se remarca printr-un buchet complex, ce se dezvolta in timp, dezvaluind arome dulci, discrete de vanilie. Gustul profund si catifelat, culoarea rosu-caramizie si complexitatea buchetului confera vinului un rafinament deosebit, surprinzandu-ne prin savoarea aromelor de fructe de padure, prune uscate si afine.

Este obtinut prin cupajarea vinurilor din strugurii soiurilor Cabernet-Sauvignon, Merlot si Malbec, cultivati si recoltati manual pe malul drept al raului Nistru, in satul Purcari din Republica Moldova. Maturarea a avut loc in barique-uri din stejar francez timp de trei ani, dupa care jumatate de an in sticle completeaza vinul cu nuante fine de maturare, migdala si micsunea in postgust.

Subtil totodata bogat, este un vin ce se poate savura acum, dar a carui valoare va creste cu fiecare an.

Se recomanda a fi servit cu bucate pe baza de vanat, carne de miel, frigarui din berbecut, dar si cascavaluri picante – Parmigiano si Cedder. Gustul vinului se completeaza minunat cu sosuri mustoase cu mirodenii.

Rosu de Purcari se recomanda de a se deschide prealabil degustarii cu minim 30 de minute; se serveste la temperatura de 18 grade Celsius.

Poate fi cumparat de aici, la pretul de 104 lei.

Despre Negru de Purcari Vintage:

Vin de calitate matur rezerva rosu sec.

Se remarca prin buchet intens si complex, cu nuante de fructe dulci, prune coapte si smochine, ce se dezvolta in timp, dezvaluind arome fine de mirodenii si sofran.

Gustul profund si catifelat, culoarea rosu caramizie, buchetul fructuos cu note ample, dar delicate de tanin seduce printr-un post gust agreabil de lunga durata.

Este obtinut prin cupajarea vinurilor din strugurii soiurilor Cabernet-Sauvignon, Rara Neagra si Saperavi, cultivati si recoltati manual pe malul drept al raului Nistru, in satul Purcari din Republica Moldova.

Maturarea în barique-uri din stejar francez timp de trei ani, dupa care jumatate de an in sticle completeaza vinul cu nuante fine de maturare si fructe de padure. Subtil totodata bogat, este un vin ce se poate savura acum, dar a carui valoare va creste cu fiecare an.

Se recomanda pentru bucate din carne rosie, carne de vita, carne de miel, vanat, bucate picante cu sos specific, paste cu sos din carne, cascaval de tip Roquefort, Gorgonzzola, Stillton.

Se recomanda a se deschide vinul prealabil degustarii cu minim 30 de minute; se serveste la temperatura de 18 grade Celsius.

Poate fi cumparat de aici, la pretul de 104 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *