LacertA Winery

Vinurile obtinute de-a lungul paralelei 45, paralela pe care se pozitioneaza si podgoria Dealu Mare alaturi de zone precum Bordeaux, Saint-Emilion si Toscana, sunt recunoscute pentru gustul bogat, complex si catifelat.

Vinurile LacertA Winery sunt pastrate in conditii strict controlate, in crama recent inaugurata. Cand este cazul sunt maturate exclusiv in butoaie barrique din esente de stejar de cea mai buna calitate provenind din Franta, SUA, Rusia, Ungaria sau Romania.

Normarea succesiva a productiei pe parcursul anului pana la obtinerea a maxim 1 kg de struguri pentru fiecare butuc de vita si selectia stricta a strugurilor care intra in procesul de vinificatie asigura vinului un nivel calitativ ridicat.

Cinci milioane de Euro au fost investiti anul trecut in noua unitate de productie ce foloseste o tehnica de vinificare moderna, bazata pe principiul gravitational, limitandu-se astfel nevoia folosirii pompelor. Partea de productie este completata de un salon de degustari, un magazin de vinuri si o camera de conferinte, toate beneficiind de o arhitectura eleganta si un design rafinat.

Vinurile LacertA au fost premiate pentru cea mai apreciata eticheta la categoria bauturilor alcoolice. Identitatea vizuala a vinurilor este inspirata din numele brandului, LacertA, o specie de soparla care traieste doar pe soluri nefertilizate in mod artificial. Soparla prezenta pe ambalaj este realizata printr-o suprapunere ce imita la atingere pielea reptilei.

Portofoliul LacertA cuprinde noua sortimente de vin (sase de vin alb si trei de vin rosu) dedicate segmentului premium.

Vinurile Lacerta se distribuie si prin magazinul online VinPremium.ro. Incepand cu aceasta saptamana puteti comanda urmatoarele sortimente de vin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *