4 medalii de aur pentru LacertA Winery

Producatorul roman de vinuri pentru segmentul premium LacertA Winery a castigat recent patru medalii in cadrul concursului national “Strugurele de aur”, desfasurat la Alba Iulia, pentru soiurile Pinot Gris, Muscat Ottonel, Cuvee X si Chardonnay.

Distinctiile urmeaza altor patru medalii de aur si argint primite de vinurile LacertA in urma cu patru luni, in cadrul Salonului International de Vinuri Vinvest. Toate cele patru sortimente premiate fac parte din categoria vinurilor albe, seci si se disting printr-un gust puternic, dar fin, combinatie datorata tehnologiei de ultima ora folosita in fabricatie, precum si selectionarii atente a baricurilor in care se realizeaza maturarea vinurilor.

Identitatea vizuala a LacertA, creata de agentia de publicitate Frank, i-a adus companiei si o recunoastere internationala, in cadrul editiei 2011 a competitiei Finat, care premiaza cele mai inspirate etichete de produs. Vinurile LacertA au fost premiate pentru cea mai apreciata eticheta la categoria bauturilor alcoolice. Identitatea vizuala a vinurilor este inspirata din numele brandului, LacertA, o specie de soparla care traieste doar pe soluri nefertilizate in mod artificial. Soparla prezenta pe ambalaj este realizata printr-o suprapunere ce imita la atingere pielea reptilei.

Portofoliul LacertA cuprinde noua sortimente de vin (sase de vin alb si trei de vin rosu) dedicate segmentului premium.

Vinurile Lacerta se distribuie si prin magazinul online VinPremium.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *