Promotie!

In perioada 1 noiembrie – 30 noiembrie, VinPremium.ro lanseaza o noua promotie – la 10 sticle de vin Agricola Stirbey comandate primiti gratis un Roze Stirbey.

Vinurile din oferta:

    Cramposia Selectionata de la Agricola Stirbey este un soi autohton de origine dacica – dovada traditiilor viticole milenare ale podgoriei Dragasani. Arome proaspete de fructe, o aciditate vioaie si o structura mineralica fina dau acestui vin un caracter potrivit pentru orice ocazie.

Pe langa faimosii lui “colegi internationali “, acest vin dovedeste multa personalitate proprie si caracter si arata potentialul bogat al soiului si al regiunii. Acest soi de vin rosu de Dragasani dezvolta o aroma exceptionala de mure, porumbar si visine. Se prezinta cu o culoare adanca rosu-rubinie, tanin fin si o aciditate buna. Este acompaniamentul perfect pentru carnea de vanat si gratare.

Cabernet Sauvignon de la Agricola Stirbey este invechit un an in butoaie de stejar. Acest vin place datorita gustului intensiv de fructe tipic soiului. Cu o structura echilibrata de taninuri, este un autentic Cabernet classic care se potriveste bine alaturi de steak, roast-beef sau carne de vanat.
Acest soi clasic frantuzesc, Sauvignon Blanc de la Agricola Stirbey, a gasit la Dragasani o a doua patrie, dezvoltand un buchet agreabil si persistent de ardei galbeni, coacaze si agrise – insotitor ideal pentru preparate fine de peste si carne.
Novac a Agricolei Stirbey este un soi autohton din Dragasani, de culoare rubinie, cu un buchet elegant de afine, ciocolata neagra si piper, o structura fina dar complexa in gura, cu tanine fine si o aciditate bine echilibrata – recomandat la carne de pasare, de vitel sau de vanat.

Dupa mai bine de un an de maturizare in butoaie de stejar s-a dezvoltat un vin rosu clasic produs 100% din struguri Merlot, cu o culoare rosie-grena adanca. Aroma specifica de prune coapte, visine cu o aroma placut picanta de ienupar si dafin. Gustul are un corp plin, tanine cu granulatie fina deja bine integrate si o structura acidica buna ofera acestui vin un potential deosebit de invechire. Il recomandam pentru preparatele din carne gustoasa (in special vanat)

Buchet elegant si lung de mere coapte si trandafiri, fixat intr-o aroma de Muscat, cu o aciditate animata – o companie perfecta pentru orice fel usor de mancare usor sau ca un aperitiv revigorant.

Un vin elegant si bine echilibrat, cu un buchet de mure si prune coapte, de tonuri de piele, scortisoara si boabe de cafea. Textura de taninuri fine, arome de piper negru si ciocolata amara dau vinului un corp persistent, adanc si lung, dar nu gras: un echilibru perfect intre textura, aciditate si arome. Vinul are un potential ridicat de invechire de minim 8-10 ani. Se recomanda carafare timp de minim o ora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *