Smerenie si Passarowitz 1718 magnum – lansare la GoodWine 2011

Ultimele recolte ale vinurilor Smerenie si Passarowitz 1718 vor fi prezentate in premiera pietei din România în cadrul editiei de toamna a targului de vinuri Good Wine 2011, eveniment ce se va desfasura in perioada 18-20 noiembrie, la World Trade Plaza Bucuresti.

Pentru prima data de la aparitie, recolta 2009 a vinului Smerenie, ineditul cupaj de Shiraz, Pinot Noir si Dornfelder, va fi prezentat in sticla Magnum, lotul fiind format din numai 417 sticle. Anul acesta, Crama Oprisor revine si cu cea de-a doua recolta a vinului Passarowitz 1718, un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir si Dornfelder. Ca si in cazul recoltei anterioare, din Passarowitz 1718, 2009 sunt disponibile tot 1718 sticle Magnum.

Smerenie si Passarowitz 1718 sunt doua dintre vinurile simbol ale gamei „Oltenia profunda” a producatorului din Oprisor. Cupajul Smerenie a fost creat pentru a invoca credinta oltenilor, un tribut lichid cu arome de chilie veche, tamaie si gutuie. Passarowitz 1718 este un vin ce sugereaza, in acelasi timp, spiritul german (o anumita claritate, asprime, forta, rigoare), dar si pe cel oltenesc (un prim atac gustativ intens, proaspãt, cu o evolutie catifelata si o structurã finã, ce mascheaza duritatea si astringenta de pe final a vinului).

La standul Cramei Oprisor din cadrul Goodwine, iubitorii de vin si reprezentantii HoReCa vor putea degusta si gamele Jderu’, Calauza, Maiastru, Caloian, La Cetate, Erotikon, Sherpium, dar si gamele dedicate Sfintilor , Cutia Paleologu, Fragmentarium si Nenumita.

Smerenie puteti achizitiona si de pe VinPremium, la pretul de 98.21 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *