Avincis anunta finalizarea recoltei 2011 si lansarea Feteasca Regala 2010

AVINCIS, cea mai noua crama din zona Dragasani, a anuntat finalizarea cu succes a recoltarii intregii productii de struguri, adaugand ca recolta a fost una deosebita in pofida secetii care s-a manifestat in ultimele doua luni. Datorita compozitie solului, argila in amestec cu calcar, umiditatea a putut fi retinuta, iar via tanara de pe Dealul Dobrusa nu a suferit din cauza vremii aride.

Producatorul din Dragasani mai mentineaza ca se asteapta la surprize de exceptie din partea soiurilor Pinot Noir, Merlot si Cabernet Sauvignon.

Cum pana la degustarea vinurilor din productia 2011, mai avem de asteptat, AVINCIS va lansa, in premiera, in cadrul Targului International de Vinuri GoodWine, Feteasca Regala 2010. Conform oenologului AVINCIS, Gislain Moritz, Feteasca Regala 2010 dezvaluie un buchet expresiv si complex cu arome de caise uscate, avand un echilibru foarte bun între aciditate, rotunjime si durata. Acest vin, datorita structurii sale puternice, are un potential foarte bun de învechire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *