Seturi cadou vin pentru Craciun

Pentru perioada Sarbatorilor de Iarna, VinPremium.ro va asteapta cu cateva idei de cadouri pentru pasionatii de vin. Din categoria “cadouri vin” veti putea alege cutii cu accesorii vin, sticle de sampanie sau vin in ambalaj deosebit, seturi cadou cu 2 sticle de vin.

Pentru ca unul din cele mai apreciate vinuri din colectia noastra este Cramposia de la Casa Isarescu, puteti achizitiona acum cutia cadou Cramposie de la Isarescu, la 42 lei.

Cramposia este un vechi soi local, care a rezistat la Dragasani de pe vremea dacilor. Aciditatea ridicata a strugurilor confera vinului de Cramposie o prospetime tipica si un gust usor spumant. Culoarea alb-galbuie, luminoasa, aroma discreta amintind de mirosul crud al ogorului inverzit si salbatec inflorit. Recolta de exceptie 2008 a fost vinificata cu o perioada scurta de macerare. A rezultat un excelent vin de cursa lunga, prietenos, cu echilibru gustativ, corpolent si cu personalitate. Vinul de Cramposie dobandeste o savoare deosebita servit foarte rece (9-10 grade Celsius) alaturi de peste, carne de pasare sau mancaruri traditionale romanesti.

 

De mare efect sunt si sticlele de Negru si Rosu de Purcari Vintage, in ambalaj special, la pretul de 104 lei. Cele doua sortimente sunt ambalate in sticle Bordeaux Conic de 0.75 L si impachetate intr-o cutie speciala. Pot fi comandate atat la bucata, cat si la set de 6, acesta din urma fiind ambalat intr-o alta cutie deosebita.

Pentru alte idei de cadouri, vizitati VinPremium.ro!

 

One thought on “Seturi cadou vin pentru Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *