Interviu la PRIMA TV

Domnul Anghel Mihai Petre, cavaler al Ordinului European al Cavalerilor Vinului si organizatorul Legatului Iasi, a fost luni, 12 decembrie, invitatul Domnului Petru Fratila la Prima TV, unde a relatat despre Infiintarea Consulatului Romania 1, despre apropiata Infiintare a Scaunului Cavaleresc din Chisinau si de asemenea de Evenimentul deosebit BALUL CAVALERILOR VINULUI desfasurat la Pitesti.

Domnia sa a facut referire la dezvoltarea viticulturii in Moldova precum si de necesitatea inbunatatirii calitatii vinului produs in miciile gospodarii. Prin urmare micii producatori vor avea oportunitatea sa se adreseze unui numar mai mare de cumparatori care sa cunoasca vinul si specificul turistic al zonei respective.

Astfel se va organiza impreuna cu Domnul Petru Fratila o emisiune dedicata tocmai producatorilor, vinului si de asemenea turismului traditional.

Avand in vedere apropierea sarbatorilor domnia sa a urat sanatate tuturor si totodata a anuntat ca  Legatul Iasi organizeaza in curand un nou concurs pe blog cu premiu 2 sticle de vin din productia CRAMEI PANCIU si anume gama SAGIO cupaj 2 vinuri negre.

Intr-un articol viitor vom reda anuntul oficial de infiintare si totodata imagini de la evenimentul de Infiintare a Consulatului Romania 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *