Concurs: castiga 2 sticle de vin Sagio cupaj de la Casa Panciu!

Legatul Iasi organizeaza un concurs pe blog.vinpremium.ro, avand ca premiu 2 sticle de vin din productia CASEI PANCIU si anume gama SAGIO cupaj 2 vinuri negre.

Ce trebuie sa faci?

Lasa un comentariu la acest articol in care sa ne spui ce vinuri sunt in componenta acestui cupaj Sagio.

Cu ajutorul sistemului random.org se va trage la sorti castigatorul, dintre cei care au raspuns corect.

Perioada de desfasurare14/12/2011 – 26/12/2011(inclusiv)

Va rugam sa luati la cunostinta si regulament concurs.

Mentiuni:

  • Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania.
  • Va rog nu comentati ca Anonim si cu adresa de email fictiva.
  • Vom lua legatura cu castigatorul in vederea trimiterii premiului, insa daca nu reusim (emailul nu este cel corect, nu se raspunde, s.a.), va fi desemnat alt castigator.

SUCCES!

224 thoughts on “Concurs: castiga 2 sticle de vin Sagio cupaj de la Casa Panciu!

  1. Pingback: Castiga 2 sticle de vin din productia Casei Panciu | Concursuri Online

  2. In componenta cupajului Sagio se afla: Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra
    1.Sagio, Sauvignon blanc 2009, sec, 13% vol., DOC – CMD Panciu
    2.Sagio, Cabernet sauvignon – Feteasca neagra 2009, demisec, 14,5 vol., DOC – CMD Panciu

  3. 1.Sagio, Sauvignon Blanc 2009 s-a prezentat cu o nuanta galben – palid, stralucitoare, limpede. Din punct de vedere olfactiv ne-a dezvaluit cam toate caracteristicile tipice soiului, prospetimea deosebita facandu-l foarte prietenos. Cantitatea ridicata de alcool il face usor onctuos si dulceag cu lacrimi bogate si persistente. Un vin echilibrat, placut. Gastronomie: Peste alb la gratar, frigaruile de pui cu ceapa dulce sau cocktail de fructe de mare, sos de maioneza subtiat cu crema de iaurt se numara printre partenerii inspirati ai unui vin senzual. Temperatura de servire: 8÷10 °C.

    Cupajul de Cabernet cu Feteasca a cucerit asistenta. Culoare rubinie, plina, miros placut de fructe rosii. Gust extraordinar, de fructe de padure rosii supracoapte iar spre final o tusa usor picanta. Post gust delicios, ce iti persista in memorie multa vreme. Un vin din care pui deoparte o sticla pentru evenimente speciale. Merge de minune alaturi de bucataria traditionala,bazata pe carne. Temperatura de servire: 18 °C.

  4. Vinul rosu al gamei “Sagio”, un cupaj de Cabernet Sauvignon cu Feteasca neagra, da dovada de expresivitate si un bun echilibru zahar rezidual – aciditate, in paleta sa aromatica putand fi descoperite visine amarui, vanilie si lemn. Este vorba de vinuri decente, caracterizate de o aciditate ridicata, bine scoasa in evidenta, menita a sustine vinurile, tocmai prin faptul ca le ofera structura.

  5. Cupaj SAGIO = Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra:
    Un cupaj remarcabiul a doua soiuri cu caractere diferite (atitudinea cosmopolita a Cabernet-ului se aseaza bine peste notele arhaice de Feteasca Neagra), rezultand un vin complex, robust,cu o culoare intensa, cu tuse iodate dar si de prune uscate.

  6. Pingback: Castiga 2 sticle de vin Sagio cupaj de la Casa Panciu

  7. Vinurile care sunt in componenta acestui cupaj Sagio sunt vinuri negre Cabernet sauvignon si Feteasca neagra.
    Sper sa le degust cu prietenii mei de sarbatori.
    Sarbatori fericite!

  8. Cupaj-ul Sagio contine Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra. Cabernet Sauvignion este un vin cu o culoare rosie-violet inchisa.Prin maturare si invechire devine catifelat, cu gust placut si cu un buchet asemanator parfumului de toporasi.Culoarea rosie caramizie,proprie vinurilor rosii vechi, apare mai tarziu decat la alte vinuri rosii. Cabernet Sauvignon este un vin barbatesc, viguros cu astringenta evidenta dar placuta,bine apreciat la mesele copioase.
    Feteasca neagra este unul dintre cele mai vechi soiuri romanesti.Gustul, ce aduce parca a mura, este, in general, echilibrat, consistent si viguros. Aciditatea potrivita, caracteristica soiului, intervine benefic, lasand in urma o amintire placuta si persistenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *