Sortimente noi in stoc de la Casa Isarescu

Incepand cu aceasta saptamana avem in stoc noi sortimente de la Casa Isarescu. In plus, au revenit in stoc sortimentele Cabernet Sauvignon si Tamaioasa Romaneasca si s-a marit stocul la Cramposie, bestseller-ul de pe VinPremium.ro.

Cabernet Sauvignon, vin rosu sec – 42 lei

Vin ce se remarca printr-un raport benefic intre fructuozitate si tanin, apropiat de preferintele celor care doresc vinuri rosii mai usoare.

Este un vin de tinuta, cu plenitudinea caracterelor soiului: culoare intensa – stralucitoare, extractivitate si corpolenta maxima, gust placut, armonios, taninos dar si catifelat, aroma de fructe de padure si prune afumate. Invechit in vase de stejar.
Recomandat la mancaruri si fripturi din vanat, carne rosie si branzeturi fine. Se serveste la temperatura camerei.

Se pastreaza la temperatura de 5 – 15 grade Celsius.

Cramposie, vin alb sec – 21 lei

Vechi soi local, excelent vin de cursa lunga, prietenos cu o savoare deosebita servit foarte rece.

Cramposia este un vechi soi local, care a rezistat la Dragasani de pe vremea dacilor.

Aciditatea ridicata a strugurilor confera vinului de Cramposie o prospetime tipica si un gust usor spumant. Culoarea alb-galbuie, luminoasa, aroma discreta amintind de mirosul crud al ogorului inverzit si salbatec inflorit.

Este un excelent vin de cursa lunga, prietenos, cu echilibru gustativ, corpolent si cu personalitate. Vinul de Cramposie dobandeste o savoare deosebita servit foarte rece (9-10 grade Celsius) alaturi de peste, carne de pasare sau mancaruri traditionale romanesti.

Temperatura de pastrare: 5 – 15 grade Celsius

Feteasca Regala, vin alb ┬ásec – 21 lei

Vin echilibrat, fructuos, cu aroma fina, de flori de camp, gust placut, lejer.

Sauvignon Blanc rezerva, vin alb demisec – 40 lei

Vin de mare marca, recolta selectionata, atent culeasa tarziu, cu perioada scurta de macerare. Echilibru aparte, aroma tipica soiului cu tenta de flori de vita de vie si migdale.

Tamaioasa Romaneasca, vin alb sec – 48 lei

Obtinut dintr-o parcela speciala, recolta selectionata a fost atent culeasa tarziu si vinificata la temperatura controlata. Se remarca prin gust rafinat, deosebit de fructuos, usor amarui, inviorat de o aciditate racoritoare. Aroma persistenta, cu tenta suava de flori de salcam.

Tamaioasa Romaneasca – are o traditie seculara in podgoria Dragasani, fiind cel mai valoros soi aromat autohton. Culoarea galben-aurie atragatoare, aroma suava de flori de salcam, gustul fructuos, inviorat de o aciditate racoritoare, fac din Tamaioasa Romaneasca 2010, un vin pentru cele mai rafinate gusturi.Se recomanda ca aperitiv, dar si impreuna cu preparate din peste si carne alba, racit la temperatura de 10 – 12 grade Celsius.

Se pastreaza la temperaturi de 5 – 15 grade Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *