De 8 martie un Lady Caprize

Lady Caprize este cadoul perfect indiferent de ocazie, dar parca astazi, de 8 martie, este mai potrivit decat oricand. Cu un ambalaj deosebit, de cadou, si posibilitatea de personalizare, Lady Caprize va incanta orice doamna sau domnisoara care are placerea de a-l primi cadou.

Fiecare sortiment de Lady Caprize, Muscat sau Cabernet Sauvignon,  contine la baza, legat cu o fundita, un creion, cu care se poate scrie si semna un mesaj pe partea libera a etichetei (din mijloc). Un cadou original, personal, care cu siguranta va face impresie.

Sunt doua sortimente disponibile, vinul alb Muscat si vinul rosu Cabernet Sauvignon, pentru a multumi toate gusturile.

Muscatul este un vin alb demidulce, obtinut din struguri alesi de soiul Muscat, din zona centrala a Moldovei, microzona Onesti, ideala pentru fabricarea vinurilor albe. Se remarca prin culoare de la auriu deschis pana la auriu. Are un gust moale, armonios, cu nuante placute de muscat in aroma.

Cabernet Sauvignon este un vin rosu demidulce, obtinut din struguri alesi de soiul Cabernet Sauvignon, din zona de sud a Moldovei, microzona Etulia, ideala pentru fabricarea vinurilor rosii. Se remarca prin culoare de la rosu pana la rosu inchis. Are un gust plin, armonios, usor astringent, cu aroma placuta.

Cele doua sortimente sunt disponibile pe VinPremium.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *