Noutati in stoc: Cabernet Sauvignon Arezan & M1 Syrah 2010 – Murfatlar

Cabernet Sauvignon Arezan

Vin M1 SYRAH 2010, rosu,  sec, editie limitata, 750 ml, 12.5% Vol., vin cu indicatie geografica Colinele Dobrogei. Medaliat cu aur la concursul mondial de la Bruxelles 2011.

Un Cabernet Sauvignon de exceptie ce se obtine din struguri special selectionati si vinificati prin metode traditionale în recipiente de capacitate mica.

Vinul astfel obtinut este intens colorat, are o aroma bogata, specifica vinului, un continut echilibrat de tanin, o aciditate placuta, putin amaruie care confera o rotunjire si catifelare remarcabile.

Gustul net specific de Cabernet, corpolent, da o senzatie de vinozitate de lunga durata, in momentul unui maxim de savoare.

Categoria de calitate : DOC-CMD, vin cu denumire de origine controlata, cules la maturitate deplina.

Temperatura de servire : 16-18 grade C.

65 lei aici.

M1 Syrah 2010

Vin CABERNET SAUVIGNON AREZAN, rosu, sec, vin cu denumire de origine controlata cules la maturitate deplina, 750 ml, 12.5% Vol.

Obisnuim sa regretam atunci când oamenii dragi se retrag. Dar ramanem cu bucuria a ceea ce ei lasa in urma.

Alexandru Canariov a inchis un frumos capitol de peste 45 de ani în care a lucrat exclusiv pentru Murfatlar, a creat vinuri si vinarsuri care au obtinut peste 20 de medalii, iar anul acesta a “nascocit” un vin care a luat aur la Bruxelles si nu putina lume vorbeste despre asta ca despre o veritabila realizare.

Syrah-ul este cunoscut pentru parfumurile sale fructuoase (fructe rosii si negre : capsuni, mure), florale (violete), condimentate (trufe, piper, mentol), sau balsamice (tabac blond).

Temperatura de servire : 16-18 grade Celsius

69 lei aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *