O Pensiune deosebita – POIANA RASNOAVEI

Dupa un drum obositor Bucuresti-Predeal si apoi spre Rasnov am ajuns la Pensiunea Poiana Rasnoavei – Doripesco. Si pentru ca era cam tarziu am ales sa ma raman aici pana dimineata. Si cum eram cam lihnit de foame si avand in vedere ca aici se serveste o masa cu specific pescaresc m-am asezat imediat la o masa. Am ales si eu un aperitiv care a constat intr-o gustare rece cu preparate pescaresti incluzand icrele si peste afumat. Ca fel principal m-am delectat cu un bors de peste extraordinar, iar felul doi o saramura de crap cu mamaliguta care arata atat de bine incat nu iti venea sa o mananci. O masa copioasa si sanatoasa. Pacat ca nu am avut ce sa beau, bineinteles vroiam un vin alb sec sau un roze de doamne ajuta. Nu am gasit in menu nimic de semnalat asa ca am baut o apa. Pacat, si cate vinuri bune nu sunt. Ar fi bine sa se apeleze la un consultant. Deasupra restaurantului incapator si primitor se afla camerele de locuit care sunt cam intre 2 si trei stele, dar ingrijite si primitoare. Cu o capacitate de 28 de locuri impartite in 6 camere duble si 4 apartamente cu 4 locuri fiecare, pensiunea m-a impresionat placut.

Pensiunea este localizata intr-o zona deosebita, parcarea este incapatoare, parc de joaca pentru copii, o mica terasa.

Oricum sunt motive sa mai revin, dar il rog pe patron sa mai citeasca o revista de specialitate, poate o sa gaseasca acolo ceva vinuri bune si ii trebuie.

  

Eu  ii fac o recomandare si mai ales ca a venit vara si ar fi tare bun un vin rose, daca este si medaliat cu Aur la Mondial de Rose-Cannes 2012 este si mai bine. E produs pe la Vanju Mare sau poate o Cramposie Selectionata de pe la Casa Isarescu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *