Pensiunea Cucorani – Botosani

O adevarata oaza de verdeata si un veritabil restaurant in care se pot servi mancaruri diversificate deosebite, proaspete si desigur gustoase ca “la mama acasa”.

Aceasta este o descriere simpla a ceea ce gasiti aici la cativa kilometri de Botosani  pe drumul spre Dorohoi. Totul, dar absolut totul se datoreaza familiei Cojocaru care a inteles ca lucrul in echipa “familie” reprezinta adevarata cheie a succesului si renumelui de care se bucura acest deosebit loc indragit de botosaneni si de alti calatori fermecati. Aici am poposit si eu invitat de colegul meu din Legatul Iasi al Ordinului European al Cavalerilor Vinului. Si desigur ca sa nu vin cu mana goala am luat si  eu cateva sticle de Sarba si Sauvignion Blanc din acela medaliat de la Crama Garboiu, de la “colegii nostri” in Ordin: Eugen Telisca si Eugen Tarau. Am avut astfel posibilitatea sa degustam un vin bun si totodata sa incercam si din preparatele culinare preparate in cea mai mare parte din productia fermei zootehnice proprii si de asemenea din gradina de legume a complexului Cucorani. Am stat, am degustat, am vorbit iar in acest timp parca locuitorii din Botosani s-au mutat pur si simplu la CUCORANI -evenimente, intalniri si desigur caracteristic pentru aceast timp NUNTI. Si cum intalnirea nu ar fi completa se alatura si Cristian Andrici, un alt membru al  Legatului Iasi. Discutam desigur posibilitatea organizarii aici a unor degustari de vinuri, din acelea bune si corecte in prezenta membrilor Legatului Iasi care vor dori sa cunoasca acest loc si de asemena despre  evenimentul de anul viitor “Infiintarea Scaunului Cavaleresc Botosani”.

Pensiunea dispune de camere de cazare, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, asa ca faceti tot posibilul sa veniti aici. Nu veti regreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *