O seara de poveste la Casa Domneasca din Curtea de Arges

Cavalerii vinului participanti la evenimentul de la Curtea de Arges s-au intalnit in seara de 14 septembrie 2012 la Pensiunea Casa Domneasca in prezenta Domnului Ambasador al OEVE Josef Jenei si a oficialitatilor din partea Consulatului Romaniei.

Cu acesta ocazie Crama Tohani a prezentat 2 sortimente de vinuri: Chardonnay si Cabernet Sauvignon, primite cu deosebit interes de cei prezenti. Participantii au avut posibilitatea de a cunoaste preparatele de exceptie ale restaurantului pensiunii   intr-o atmosfera de prietenie, dialog si de asemenea de sustinere a valorilor noastre traditionale. S-au discutat si analizat vinurile prezentate, si de asemenea au avut loc dezbateri la scena deschisa despre realizarile acestei toamne cu referinta la sortimentele noastre traditionale care ar trebui mult mai mult promovate. Si aceste evenimente ale cavalerilor vinului sunt prielnice si deosebit de vizibile, doar ca producatorii nostri inca sunt neadaptati incercarilor acestor zile.

Majoritatea celor prezenti au fost incantati de profesionalismul deosebit al lucratorilor pensiunii, de dotarile ei precum si de amplasamentul acesteia in vecinatatea vestigiilor istorice.

Este o locatie de exceptie, cu dotari de exceptie, iar cavalerii vinului au avut o posibilitate de a-si exprima din plin vocatiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *