Cel mai bun pret pentru Solo Quinta

Solo Quinta este un asamblaj de cinci soiuri struguri, patru albi si unul rosu – vinificat ca strugure alb. Realizarea acestui vin reprezinta o premiera pentru vinificatia romaneasca dar mai ales o inovatie si dovada de curaj a vinificatorului australian Hartley Smithers care a dorit sa combine soiuri de origine internationala si nationala. Solo Quinta a reusit inca de la lansare sa impresioneze juratii la competitii nationale si internationale de renume.

Incepand de azi Solo Quinta beneficiaza de o reducere temporara de 13%. Asadar, numarul 13 va fi norocos pentru pasionatii de vinuri de top, care acum pot cumpara vinul preferat cu doar 69.6 lei, cel mai bun pret de pe piata!

RECAS: Vin Solo Quinta 2011, 13.5%, alb, sec, 0.75 L

Cupaj: Syrah, Chardonnay, Muscat, Feteasca Regala, Sauvignon Blanc.

Pozitionarea marcii: un raport pret-calitate exclusivist, vinuri cu peste 1-2 vechime, maturate in butoaie de stejar, vinificate din struguri de deosebita calitate, prezentate intr-un mod elegant si provocator, in ambalarea convenabila.
Momente de consum: ocazii deosebite, cadouri, consum la masa imbelsugata la restaurant sau acasa.

2 thoughts on “Cel mai bun pret pentru Solo Quinta

  1. Imi place destul de mult, pare a vine genul de vine ce se vrea a fi in vitrina oricui chiar daca anumite persoane nu sunt tocmai mari consumatori ai unei astfel de bauturi.

    Se ofera vro reducere , se anunta vro perioada pentru reduceri?

    • Este deja super redus. 🙂 Nu il gasesti in alta parte la un pret mai bun. Si da, este un vin deosebit, acest sortiment castiga premii an de an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *