Targul de Agricultura si Produse Agro-Alimentare AGROALIM

Acum cateva zile s-a desfasurat la Iasi Targul Agoalim, eveniment expozitional ABplus Events si care si-a propus sa valorifice si sa implementeze un concept diferit al targului agro – alimentar, transformand Iasul in centrul de atentie si interes al Moldovei. O componenta importanta a evenimentului a reprezentat-o Targul Bio-Traditional unde au fost prezentate cele mai noi tendinte in domeniul bio precum si o oferta diversificata de produse traditionale. Asa am avut posibilitatea sa o cunosc pe Doamna Gica si produsele ei lansate sub sigla “Pofta focului”.

Am fost incantat astfel sa gust cateva din produsele deosebite, cum ar fi: zacusca patimasa, gogosari alintati, tocana pofticiosilor, liutenita, minunea gospodinei, salatuca de cruditati, dulceturi diverse. Toate produsele sunt fabricate in gospodarie cu o mare grija si trebuie amintit ca sunt fara conservanti si se pot comanda si telefonic: 0754853278.

La aceste produse ar merge bineinteles cateva vinuri din seria Caloian a Cramei Oprisor: Zinfadel, Rhisling de Rhein si un Rose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *