O vizita la PAPA JOE’S

Am ajuns in dupa amiaza zilei de 18 octombrie la Sopron, fosta capitala a Burgenladului. Dupa Primul Razboi Mondial Guvernul Ungariei a obtinut o intelegere in urma careia a fost organizata o consultare populara pentru stabilirea statului caruia sa-i apartina regiunea Sopron. Referendumul a avut loc in decembrie 1921. Cetatenii au avut de ales intre Austria si Ungaria. 65,2 % din votanti au optat pentru Ungaria.

Cavalerii vinului din Delegatia Romaniei si a Republicii Moldova au fost cazati la Hotel Panonia apartinand lantului hotelier Best Western situate in zona centrala a orasului. Dupa obisnuitele si interminabilele operatiuni de acomodare-cazare ne-am indreptat spre SALOON & STEAKHOUSE sau mai bine zis PAPA JOE’S. Acolo intr-o atmosfera prieteneasca am avut posibilitatea revederii tuturor celor care s-au incumetat sa parcurga atatia km pentru a fi prezenti la Festivalul Stiftingsfest.

  

Desigur am comandat cele mai bune feluri de mancare inclusiv friptura de vita la cuptor, bere si desigur un cupaj de vin rosu Papa Joe’s productie proprie.

Discutiile au durat multe ore si au vizat programul nostru din zilele urmatoare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *