Castiga vin Rose de la Crama Oprisor!

maiastru rose 800 169x300 Castiga doua sticle de Rose de la Crama Oprisor!VinPremium.ro in colaborare cu Crama Oprisor lanseaza un nou concurs! Puteti castiga trei sticle de vin Rose de la Crama Oprisor din gama Maiastru!

Ce trebuie sa faci?

  • Lasa un comentariu la acest articol in care sa ne povestesti despre un sortiment de vin de la Crama Oprisor, preferatul tau. Poti mentiona date generale, impresiile tale, orice consideri ca este relevant in acest context. Se apreciaza si se iau in considerare DOAR raspunsurile originale (nu copiati, nu dati copy paste de la un comentariu anterior – se verifica originalitatea raspunsurilor).
  • Da like paginii de Facebook a blogului. Link aici. Mentioneaza numele cu care ai dat Like.
  • Da like paginii de Facebook Crama Oprisor. Link aici. Mentioneaza numele cu care ai dat Like.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (sistemul random.org).

Perioada de desfasurare14/03/2013 – 28/03/2013(inclusiv).

Va rugam sa luati la cunostinta si regulamentul concursului.

Mentiuni:

  • Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania.
  • Va rog nu comentati ca Anonim si cu adresa de email fictiva.
  • Vom lua legatura cu castigatorul in vederea trimiterii premiului, insa daca nu reusim (emailul nu este cel corect, nu se raspunde, s.a.), va fi desemnat alt castigator.

SUCCES!

71 thoughts on “Castiga vin Rose de la Crama Oprisor!

  1. imi place vinul ROSE Se armonizeaza cu aromele si iuteala diverselor condimente folosite mai ales in bucatariile asiatice si fusion: ginger, lemongrass, oregano, piper alb, piper verde, herbes de Provence si pt ca cred ca este un vin mai feminin

  2. Imi place tare mult vinul Merlot- Riesling – se desavarseste prin candoarea aromelor condimentelor : ginger , scortisoara, anason pimento. Un gust patrunzator si picant.

  3. FB: M Ada Man
    Imi place vinul Merlot pentru ca are o aroma dulceaga, dar totodata picanta datorita condimentelor ce il compun: anason, ginger, pimento, scortisoara.

  4. inca nu am savurat niciunul din ele dar sper sa castig si presimt ca sunt de calitate asa ca o sa va spun dupa cat de multumit sunt

  5. FB:Alexandru Rusu
    Imi place vinul CALOIAN SAUVIGNON BLANC deoarece este un tovaras de joaca sprinten si plin de voie buna, ca un copil ce alearga neobosit peste dealuri, de dimineata pana seara.

  6. Mie imi place Caloian Rose, are un gust mai deosebit fata de ce vinuri am consumat pana acum, nu sunt un consumator foarte mare, dar prefer vinurile, iar dupa parerea mea acesta este cel mai bun.

  7. Smerenie 2010 este un vin din Crama Oprisor care merita incercat si care te va face sa vorbesti despre el. Culoarea lui este una intensa. Atrage prin complexitate si prin combinatia interesanta de scortisoara, pudra de cacao si un strop de zmeura. In gura, este initial timid, dar scoate armele la iveala, fie ca acestea porta numele de cacao, cireasa sau vanilie. Are o aciditate usor peste medie, desi per ansamblu lasa impresia unui vin fin si cu structura matasoasa.

  8. De ziua sotului care vine in curand,imi doresc alaturi de cateva specialitati pregatite de mine,sa savuram in doi un vin spumant Cashmere Tamaioasa Romaneasca cu un gust deosebit,inlocuind cu succes sampania!!!

  9. Cum as putea sa-i uit aroma…Caloianul, Feteasca Neagra, acesta este vinul ce-mi aminteste de tinere?ea mea olteneasca, apriga si vesela… acolo am savurat cei mai parfuma?i struguri de care am avut parte vreodata: cu ochii inchisi si cu narile frematande muscam din miezul moale, indulcit de ispita fructului oprit. Nimic nu se compara cu degustarea Caloianului…chiar si acum, cand din anii aurii n-au mai ramas decat ciorchinii amintirilor…

  10. facebook : Oana Maria Dumitrescu
    Ideea este ca eu am incercat multe tipuri de la Crama Oprisor .. desi nu ma omor cu vinul sec “Smerenie” acesta chiar mi-a placut…si unul si mai pe gustul meu care merge mai des decat Smerenie este JDERUL TARE … mm delicios 🙂

  11. Pingback: Castiga 3 sticle de vin Rose de la Crama Oprisor din gama Maiastru - Concurs VinPremium - Concursuri online | eConcursuri.com

  12. Golem Rosu este un sortiment de vin pe care il consider potrivit pentru nenumarate ocazii. Prefer Cabernet Sauvignon pentru o cina romantica, Feteasca neagra pentru o masa cu prietenii si Merlot pentru o ocazie mai speciala.

  13. preferatul meu, Cabernet Sauvignon/Chardonnay – Pun in valoare condimentele dulci si aromate: busuioc, creveti uscati, susan, cilantro (frunze de coriandru), ciuperci negre uscate, soia, 5 arome

  14. LA CETATE MIRACOL PINOT NOIR.

    Eu personal cred ca sunt foarte putini aceia care ridica placerea de a gati la rang de arta, care inteleg o mancare buna, un vin bun si care respecta si acasa aceste lucruri. Se poate gati acasa la fel de elegant si de gustos ca la un restaurant de top.Secretul :informare corecta despre asortarea preparatelor cu bautura adecvata si desigur talent , inventivitate si placere in a servi celor dragi delicatese culinare. Cu LA CETATE MIRACOL PINOT NOIR nu dai gres -este detaliul ce face diferenta intre anonimat si un NUME CU RENUME.Este un vin a carui bogatie de arome exotice -miez de cocos, rom este pusa in valoare subtil , progresiv lasand in urma amintirea unei licori elegante, suple si catifelate.Este vinul celor ce iubesc o bautura cu personalitate .
    Like pe facebook celor doua pagini :Dogaru Goncea Anelia

  15. Imi place Rose – Se armonizeaza cu starile mele de spirit. De fiecare data testez noi arome dar acesta ramane preferatul meu.
    Am dat like pe fb celor doua pagini cu numele Deea Andreeahttp://www.facebook.com/andreeaAndreea28

  16. Imi place Rose – Se armonizeaza cu starile mele de spirit. De fiecare data testez noi arome dar acesta ramane preferatul meu.
    Am dat like pe fb celor doua pagini cu numele Deea Andreeahttp://www.facebook.com/andreeaAndreea28

  17. Crama Oprisor: Vin Passarowitz – Magnum Bottle??, 13.5%, 1.5 L,Note discrete, aproape subliminale, apar ?i dispar prin bog??ia de nuan?e, l?sând “cititorul” surprins ?i nel?murit, cu o senza?ie de “?tiu, dar nu ?tiu ce…”, exact ca “sclipirile germanice” ale oamenilor care fac acest vin. Solid, dar suplu ?i elastic, texturat ?i m?t?sos, corpolent ?i alunecos, vioi, dar sobru, un ?ir nesfâr?it de contradic?ii coerente, Passarowitz 1718 este un vin de b?ut cu mintea, este vinul “de bibliotec?”, de studiat cu o carte de istorie sau un album de art? în bra?e…?

  18. mi place vinul ROSE Se armonizeaza cu aromele si iuteala diverselor condimente folosite mai ales in bucatariile asiatice si fusion: ginger, lemongrass, oregano, piper alb, piper verde, herbes de Provence si pt ca cred ca este un vin mai feminin fb ambrus mihaela

  19. Am avut deosebita placere de a savura aromele intense ale Merlotului de la Crama Oprisor, intr-o vacanta petrecuta cum nu se putea mai frumos, pe plaiurile mioritice. Sunt o mare fana a bauturilor care contin aroma de scortisoara, iar acest tip de vin, desi are doar o usoara tenta in acest sens, imi incanta papilele gustative de fiecare data. L-am comandat pentru a completa cina compusa dintr-o friptura generoasa de vita. Il recomand tuturor celor care doresc un vin bun, mai ales in aceasta combinatie, desi poate fi servit si cu branzeturi.

    Am dat like cu numele Anaid Anaid Anaid

  20. Cabernet Sauvignon este printre preferatele mele. Este ideal pentru o cina romantica, undeva, departe de aglomeratia orasului. Personal, am avut ocazia sa-l degust la o pensiune superba din Covasna. Aerul curat care se impletea atat de armonios cu aroma puternica a Cabernetului a facut ca aceasta amintire sa dainuie parca mai vie in mintea mea.

  21. Caloian Cabernet Sauvignon este preferatul meu ,pentru aromele puternice de tanin si savoarea pe care o ofera , o adevarata reteta de “sanatate la pahar”.In general prefer cabernetul pentru bogatia sa si gustul specific.
    Am dat like la ambele cu numele Stanescu Geanina

  22. fb: Amalia Olteanu
    Eu nu o sa va fac o descriere a acestui vin, ci o sa va spun o poveste. Vinul de care ma simt eu legata este La Cetate Merlot. De ce? Pentru ca este vinul care m-a cucerit, de fapt, care l-a ajutat pe iubitul meu sa ma cucereasca. Sa va spun cum a fost…in prima saptamana de relatie, el era indragostit pana peste cap, eu mai putin, iar el s-a gandit sa ma impresioneze invitandu-ma la o cina pregatita de el. Dupa mari ezitari am ajuns acasa la el unde era foarte greu sa vezi, taiai fumul cu cutitul pentru ca el, un bucatar “desavarsit” uitase sa scoata friptura din cuptor si aceasta se facuse scrum. Mi s-a parut o seara promitatoare si amuzanta cand am vazut spontaneitatea momentului, dar si a lui. Mi-a povestit foarte suparat ca isi dorea sa ma impresioneze cu friptura, comandase chiar si prajituri pentru ca ale lui nu erau tocmai comestibile, cumparase un vin bun, dupa spusele lui. Am hotarat sa incepem cu desertul, dar el nu stia ca mie nu imi place aroma de fistic asa ca a cam dat-o in bara si aici, cu toate astea am mancat putin. El aproape disperat, eu plictisita , ne-am gandit ca am putea servi un pahar cu vin si sa incheiem seara. Dar nu am stiut ca seara tocmai atunci urma sa inceapa. Vinul a fost grozav, ne-a incantat, m-a facut chiar sa nu imi mai grabesc plecarea, dar cel mai important, m-a facut sa ma indragostesc!

  23. Vin Smerenie 2009, 13.5%, 0.75 L, vin rosu, sec, Crama Oprisor

    Cupaj realizat din trei sortimente de vinuri rosii – Shiraz, Pinot Noir si Dornfelder. Vin de culoare intensa, echilibrat, catifelat si corpolent.
    Vinul rosu ,sec este preferatul meu.
    FB: Aura-Elena Bugus

  24. FB: bdoinana
    Crama Oprisor, La Cetate – Pinot Noir
    Un vin complex, echilibrat, matasos, cu arome rare de cafea, fructe de padure si trufe negre; acestora li se adauga nuante de lemn vechi, de rom, de miez de cocos.
    Este suplu, catifelat , iti rasfata, cu bogatie, toate simturile olfactive…
    Un adevarat vin de cursa lunga.
    Si, poate, se cuvine sa aminitim de spusele marelui matematician Grigore Moisil, parc?, anume, destinate vinurilor de la Crama Oprisor: “Fiecare om are dreptul s? bea un pahar cu vin, numai c? devine alt om”. “Alt om”, care, are, la rândul lui, dreptul la un alt pahar de vin (spiritul vinului se intalneste cu spiritul degustatorului…)

  25. FB.Goleanu Anisoara
    Crama Oprisor- Sauvignon Blanc
    Imi place vinul alb,demi-sec,rafinat,cu aroma de struguri Sauvignon.Sunt vranceanca,stiu ce-i bun in materie de vinuri! Vinul bun e vinul bine facut,de vinari cu experienta si domnii de la Crama Oprisor stiu asta! Fie ca e alb,negru sau rose,vinul e bun cand e bine facut si se bea alaturi de o mancare gustoasa!

  26. Crama Oprisor- Sauvignon Blanc
    Imi place vinul alb,demi-sec,rafinat,cu aroma de struguri Sauvignon.Sunt vranceanca,stiu ce-i bun in materie de vinuri! Vinul bun e vinul bine facut,de vinari cu experienta si domnii de la Crama Oprisor stiu asta! Fie ca e alb,negru sau rose,vinul e bun cand e bine facut si se bea alaturi de o mancare gustoasa!
    ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *