Concurs: castiga vin de la Crama Oprisor!

maiastru rose 800 169x300 Castiga vin Rose de la Crama Oprisor!VinPremium.ro in colaborare cu Crama Oprisor lanseaza un nou concurs! Puteti castiga trei sticle de vin Rose de la Crama Oprisor din gama Maiastru!

Ce trebuie sa faci?

  • Lasa un comentariu la acest articol in care sa ne povestesti despre meniul tau de Paste: ce bunatati vei gati, cu ce iti vei incanta invitatii. Se apreciaza si se iau in considerare DOAR raspunsurile originale (nu copiati, nu dati copy paste de la un comentariu anterior – se verifica originalitatea raspunsurilor).
  • Da like paginii de Facebook a blogului. Link aici. Mentioneaza numele cu care ai dat Like.
  • Da like paginii de Facebook Crama Oprisor. Link aici. Mentioneaza numele cu care ai dat Like.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (sistemul random.org).

Perioada de desfasurare30/04/2013 – 07/05/2013(inclusiv).

Va rugam sa luati la cunostinta si regulamentul concursului.

Mentiuni:

  • Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania.
  • Va rog nu comentati ca Anonim si cu adresa de email fictiva.
  • Vom lua legatura cu castigatorul in vederea trimiterii premiului, insa daca nu reusim (emailul nu este cel corect, nu se raspunde, s.a.), va fi desemnat alt castigator.

SUCCES!

29 thoughts on “Concurs: castiga vin de la Crama Oprisor!

  1. FB: Anaid Anaid Anaid

    Pentru aceasta sarbatoare ma voi pregati cu cateva dintre bunatatile traditionale, precum; miel la cuptor, stropit cu vin, cu garnitura de cartofi, oua inrosite, dar si in alte nuante mai putin traditionale dar la fel de dragute, si o reteta speciala de pasca, care sa contina mai putin aluat si mai multa umplutura, pentru ca, de ce sa nu recunoastem, tuturor ne place mai mult decat aluatul in sine.

  2. Voi petrece Pastele cu parintii si cu fetita mea de 6 ani ; vom avea la masa oua rosii , cozonac , sarmalute in foi de vita , ciorba de miel , drob si friptura de pui la cuptor .

  3. Voi petrece Pastele cu parintii si cu fetita mea de 6 ani ; vom avea la masa oua rosii , cozonac , sarmalute in foi de vita , ciorba de miel , drob si friptura de pui la cuptor .
    Am dat like cu fb : Voi petrece Pastele cu parintii si cu fetita mea de 6 ani ; vom avea la masa oua rosii , cozonac , sarmalute in foi de vita , ciorba de miel , drob si friptura de pui la cuptor .

  4. Desi nu sunt de acord cu mancarurile traditionale de Pasti fiindca sunt foarte grase si foarte dulci , familia noastra va pregati in anul acesta mancarurile traditionale deja la romani : drob de miel , putina friptura de miel (bugetul din anul acesta s-a mai micsorat) , cozonac si oua inrosite . Bineinteles ca vom vedea la televizor mai multe reclame la produsele ce faciliteaza digestia , dar parca si asta a devenit parte din traditie .
    Paste fericit !
    PS : scuze daca am facut postare dubla ; e-mail-ul cu care m-am abonat la newsletter este acelasi pe care l-am folosit la lasarea comentariului .

  5. De Paste o sa ma pregatesc, ca de fiecare data, incepand cu clasica curatenie. Nu am de gand sa-mi rup gatul pe balcon ca sa sterg o pata care numai nu se duce, nici nu o sa ma vedeti batand covoare la bara 🙂 , iar in privinta meniului, o sa incerc sa-l fac cat mai variat. M-am gandit la oua vopsite (mie imi place sa le fac in ciorapi cu tot felul de frunzulite),fac cozonac si pregatesc la cuptor miel, ciorbita,drob,pasca, stufat si un tort diplomat delicios.

    Pe Facebook am dat like cu numele Bridgetj Jons

  6. Pentru masa de paste o sa pregatesc celebra pasca si un cozonacel cu nuci si stafide,sarmalute in foi de varza,si o ciorbita de miel ,o sa inrosesc catvea ousoare.

  7. De Paste o sa ma pregatesc in stil clasic, ca orice roman. Totusi, nu am de gand sa-mi rup gatul pe balcon ca sa sterg o pata care numai nu se duce, nici nu o sa ma vedeti batand covoare la bara. Cat despre meniul din ziua de Pasti, m-am gandit la cateva feluri traditionale, care si-au pastrat farmecul si in zilele noastre. Aici ma refer la clasicele oua inrosite (mie imi place sa le fac in ciorapi cu tot felul de frunzulite),cozonac, miel la cuptor, stufat si un tort diplomat care imi iese delicios de fiecare data.

    Pe facebook am dat like cu id-ul Bridgetj Jons

  8. De Paste, voi pregati produse traditionale dar imi voi bucura invitatii si cu alte preparate care sigur le va face placere: salata germana de oua, prajitura “Alba ca Zapada”,salata de icre proaspete de crap.Sper ca voi petrece alaturi de familie un Paste minunat,ceea ce doresc tuturor!

  9. Anul acesta voi pregati singura masa de Paste, de aceea am vrut sa ma asigur ca nu-mi va lipsi nimic din preparatele traditionale. Sambata voi inrosi ouale de Pasti – am de gand sa fac in jur de 30 de ousoare cu model, ajutandu-ma de frunzulite de patrunjel si ceapa. Pentru un efect cromatic mai deosebit, voi face si cateva oua in culori mai putin traditionale. Apoi voi prepara 4 cozonaci cu umplutura de cacao din belsug, amestecata cu nuca tocata si rahat cu arome de fructe. Pentru main-course nu puteam sa fac rabat de la carnea de miel, drept pentru care m-am gandit la o reteta specifica Banatului, regiunea din care provine bunica mea. Pentru aceasta voi folosi un vin alb sec si o carne mai grasa. Il voi servi alaturi de un puree de cartofi delicios. Am pastrat putina carne tocata pentru a face si cateva sarmale in foi de vitza. Voi pregati si cateva platouri reci cu branza, cas, masline, rosii cherry, castraveti, sunca, pe care sper ca invitatii mei sa le deguste cu placere.

  10. Pentru mine si familia mea, voi pregati bucate din carne de pui si de curca, Nu-mi permit sa iau miel. dar voi face o ciorbita de curcan, sarmale din carne de porc si vita, apoi o friptura de curcan si de pui. Pentru fripturi, voi servi salate si castraveciori acri.
    Cozonaci , chec, cornulete, sucuri naturale, fructe proaspete, bere si vin rosu .
    Bineinteles, nu vor lipsi ouale vopsite.

    Nume pe f.b.: Mihai Paula
    Abonare news….cu email pollet_a@yahoo.com

  11. FB Radu Adina
    De Paste pregatesc drop, pulpa de miel la cuptor , cu vin, si tort diplomat. Pastele eil voi petrece alaturi de parinti, iubit si bunicii mei. Ma bucur foarte mult ca bunicii mei sunt inca in viata motiv pentru care fiecare Paste si Craciun il petrec alaturi de ei.

  12. Pa?tele celebreaz? tradi?ia ?i este una dintre acele s?rb?tori în care te bucuri de familie. Masa tradi?ional? româneasc? de Pa?te cu drob de miel, ciorba, friptura la cuptor, pasca, cozonaci ?i vin de ?ar?… sunt gusturile care ne sunt întip?rite în minte înc? de mici. Meniul perfect tine în primul rând de starea de spirit ?i de atmosfera de la mas?. Atâta timp cât e?ti cu familia po?i mânca orice.

  13. Orce zi este exemplu sarbatoare …in primul rand sa avem sanatate resul vine .. nu conteza, like, share, particip, imi place. Si sa fim… corect, religios si sa facem fapte bune.

  14. FB: bdoinana
    Sper, ca am avut parte, alaturi de toti invitatii mei, de o sarbatoare frumoasa si luminata, impartasind bucuria unui Paste, intr-o gradina inflorita, intre decoratiuni cu iepurasi si lumanari parfumate….
    Farmecul unei petreceri sta, mai ales, in savoarea meniului, iar aceasta este o lectie, invatata de mult…
    In “parteneriat” cu celelelte preparate traditionale – ouale, drobul si friptura din miel… – cozonacul este emblematic pentru sarbatorile pascale.
    Cine nu-si aminteste de cand era mic/a si intra in bucatarie, cand se faceau marile pregatiri pentru Craciun si Paste? O caldura, aparent insuportabila, ne invaluia, impreuna cu mirosul dulce si aromat al… cozonacilor.
    Cu stafide sau cu nuci, cu rahat sau cu ciocolata, cu smantana sau cu branza…, toate sunt inconjurate de aluatul pufos, pe care-l savuram cu o placere, cu care numai cozonacii se pot savura.
    Totul a fost insotit de vin rosu, deosebit – Millenium Feteasca neagra si Prince Mircea.

  15. Hristos a Inviat!
    Am petrecut aceste Sarbatori Pascale impreuna cu familia si prietenii apropiati. Meniul l-am pregatit noi, invitatii au venit cu bautura. Noi nu prea consumam carne de miel, asa ca ne-am delectat cu oua rosii, drob din carne de porc, vita si ficat de porc, salata boeuf cu carne de curcan, piftie cu carne de curcan, friptura de ied la tava, multa salata verde cu de toate si ca desert cozonac cu nuca si cacao si prajitura negresa. Nu a lipsit nici inghetata, pentru ca vremea calduroasa o cerea. Am avut placerea sa ma delectez impreuna cu invitatii cu un vin Merlot sec 1998 si cu un Cabernet Sauvignon 2009 Castelul dintre vii. Dupa mine, ar fi mers si un vin roze alaturi de celelalte, dar am lasat la aprecierea musafirilor sa vina cu bautura. Anul viitor ma voi ocupa si de partea cu bauturile.

  16. Avand in vedere ca am comentat dupa Paste, meniul este cel din link-ul din semnatura: oua de Paste, drob, ceapa si usturoi verde. Dupa care o “pauza” de ping-pong pana ce s-a facut mielul la cuptor. A urmat partea a doua a meniului: ciorba de miel, miel la cuptor, salata de primavara. Dupa o scurta pauza am mai adaugat eclere, saratele, pasca si cozonac, ca sa mearga “canadiana” de dupa masa. Spor tuturor!

  17. Voi gati mielul,il voi aroma, il voi stropi cu putin vin. il voi umple cu o umplutura delicioasa, apoi cozonaci, friptura, si nelipsitele oua rosii
    am dat like cu numele meu, Cîmpeanu Eleonora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *