Cupola Sanctis

De saptamana trecuta gama de vinuri Cupola Sanctis este si pe VinPremium. Nu venim doar cu 2, 3 sortimente, ci cu intregul asortiment. Dar hai sa vedem mai intai ce reprezinta aceasta colectie.

“Povestea colectiei Cupola Sanctis începe cu trei vinuri in editii limitate – Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru si Sfânta Ana. Un demers care si-a dorit sa reprezinte o plecaciune în fata celui mai adanc si intim aspect al Olteniei Profunde – credinta. Am vrut sa punem pe masa, la fiecare sarbatoare, vinuri create cu piosenie, dând fiecaruia dintre ele câte o asemanare cu Sfântul sau patronal, un pic din rigurozitatea si asprimea Ucigatorului de balauri, ceva din blândetea si bunatatea Izvorâtorului de Mir si un strop din delicatetea zamislitoarei Maicii Domnului. Nu se bea un vin care sa rascoleasca amintiri, ci se celebreaza tot ‘ce va sa vie’, se onoreaza potentialitatile nedezvaluite ale unui viitor crescut din radacinile primilor martiri crestini, ce au nascut trunchiul credintei, legatura de sange si suflet a întregii crestinatati. Un singur vin pentru toti sfintii, pentru ca nimeni, în afara de Creator, nu poate spune ca unul sau altul a contribuit mai mult la întemeierea credintei. De jos, dinspre noi, Ei sunt oricum doar Lumina”, a povestit, ca pe o declaratie de dragoste, directorul national de vanzari la Carl Reh Winery SRL, Luminita Tzakis, citata de Agerpres. Sursa

Vinurile incluse in aceasta gama sunt ideale pentru a fi daruite cadou de ziua numelui sau de diferite sarbatori. Sunt disponibile urmatoarele variante: Sfanta Ana (normal si magnum), Sfantul Gheorghe, Sfantul StefanSfintii Petru si Pavel, Sfintii Mihail si Gavril, Sfantul Ioan, Sfanta MariaSfantul AndreiSfantul DumitruSfantul IlieSfantul Nicolae, Sfintii Constantin si Elena.

 sf Ilie sf Mariasf Petru si Pavel st sf stefan copyst sf ion copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *