Vin cadou de Sfantul Ilie

vin-rosu-crama-oprisor-cupola-sanctis---sfantul-ilie-3376260La data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul, unul dintre cei mai importanti prooroci din Vechiul Testament. Peste 128.000 de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Ilie.

Daca aveti printre prieteni si cunoscuti persoane care poarta acest nume si nu v-ati hotarat asupra unui cadou potrivit, noi va recomandam sticla de vin premium Cupola Sanctis – Sfantul Ilie de la Crama Oprisor. Eticheta personalizata si calitatea vinului ajuta la crearea unui cadou elegant, intim, care va fi cu siguranta apreciat.

Cupola Sanctis se prezinta:

Oltenia Profunda e Oltenia oamenilor sai si nimic mai mult. Iar oamenii sai sunt dintre primii care au ingenuncheat in fata lui Dumnezeu, alaturandu-se „credintei celor care iubesc si iarta”. In rarele ocazii in care sarbatorile ii smulg pamantului pe care-l trudesc zi de zi, familiile se strang in numele unuia dintre sfintii pe al caror martiriu ne-am intemeiat intreaga viata. Pentru ei a fost creat, cu dragoste si cu respect, acest vin destinat celebrarii vietii ce va urma. Un vin care se separa de intentiile obisnuite ale oricarui alt vin cunoscut: nu se bea cu burta, nici nu se bea cu mintea. Nu este nici vin de savurat in singuratate, nici vin de petrecere. Este un vin pentru inima, pentru dragostea fiecaruia dintre noi pentru cel de alaturi, pentru zilele in care ne amintim ce conteaza cu adevarat: credinta, iubirea si omenia.

Chiar daca porneste cu note sobre, cerneloase, care anunta un vin greu, serios, se deschide repede spre note de fructe rosii, dulceturi si gemuri, dezvaluind o catifelare tandra de cacao si taninuri fine. Postugustul este lung si surprinzator, dezvaluind note proaspete si calde, fructate, insa fara sa ascunda varsta aproape de maturitate a vinului.

Comanda acum Cupola Sanctis – Sfantul Ilie de pe magazinul online VinPremium.ro! Atentie, stoc limitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *