Cetatea Durostorum de la Domeniile Ostrov

Gama de vinuri Cetatea Durostorum de la Domeniile Ostrov prezinta cateva vinuri de top, medaliate la concursuri internationale si disponibile la un pret excelent, de doar 25 lei!

sauvignon-blanc-cetatea-durostorum

SAUVIGNON BLANC CETATEA DUROSTORUM

Culoarea clara, galben-canar, reflexele sale verzui si buchetul usor floral anunta o delicatete poate neasteptata intr-o asemenea conjunctura. Mirosul florilor de vita-de-vie si al iasomiei intaresc aceasta aparitie surprinzatoare.

Daca vinurile rosii din gama Cetatea Durostorum sunt corpul, vinurile albe sunt spiritul. Toate acestea formeaza un intreg unitar, complex si expresiv. Sauvignon Blanc Cetatea Durostorum deschide drumul catre personalitatea acestei game de vinuri.

Vin medaliat cu argint in 2012 la International Wine Contest Bucharest.

RIESLING ITALIAN CETATEA DUROSTORUM

Riesling Italian Cetatea Durostorum incheie aceasta gama complexa, prin caracterul sau pretentios si sobru. Tonalitatile usor acidulate il fac extrem de savuros si inedit in compania celorlalte vinuri din gama.

Particularitatile podgoriilor Domeniile Ostrov au fost abil surprinse, conservate si amplificate de catre oenologii nostri, astfel incat acest Riesling are sa va ofere o experienta cu totul aparte.

CHARDONNAY CETATEA DUROSTORUM

Acest vin completeaza seria Cetatea Durostorum prin rafinamentul si echilibrul sau. Un vin savuros, usor, cu nuante subtile de condimente si scortisoara, Chardonnay Cetatea Durostorum este un vin extrem de particular, ce reflecta pe deplin caracterul special al vinurilor Domeniile Ostrov.

MERLOT CETATEA DUROSTORUM

Merlot este cel de-al doilea vin rosu din gama Cetatea Durostorum. Asupra acestui vin planeaza o grava incarcatura istorica, dar nu oricum, nu ca o povara, ci incifrata in nuantele de pruna, fructe negre de padure, ciocolata si caramel. Degustand acest vin, de la debut pana la finalul astringent, puteti face o incursiune senzoriala imaginara în vremurile glorioasei Rome.

Daca provocarea oenologilor in a crea vinul ce imbina trecutul cu prezentul este una extrem de dificila, trebuie sa luam in considerare faptul ca aceasta nu se refera la un singur vin, ci la mai multe, aceasta uniune filosofica presupune diversitate.

Vin medaliat cu argint in 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *