Castiga un Rose de la Crama Oprisor!

maiastru rose 800 169x300 Concurs: castiga vin de la Crama Oprisor!VinPremium.ro in colaborare cu Crama Oprisor lanseaza un nou concurs, cu ocazia sarbatoririi Sfintilor Mihail si Gavril pe 8 noiembrie. Puteti castiga o sticla de vin Rose de la Crama Oprisor din gama Maiastru!

Ce trebuie sa faci?

 • Da like paginii de Facebook a blogului. Link aici. Mentioneaza numele cu care ai dat Like.
 • Da like paginii de Facebook Crama Oprisor. Link aici. Mentioneaza numele cu care ai dat Like.
 • Lasa un comentariu la acest articol in care sa faci o urare de 8 noiembrie unei persoane dragi. Mentioneaza si numele cu care ai dat like/adresa de e-mail cu care te-ai abonat.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (sistemul random.org).

Perioada de desfasurare01/11/2013 –08/11/2013(inclusiv).

Va rugam sa luati la cunostinta si regulamentul concursului.

Mentiuni:

 • Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania.
 • Va rog nu comentati ca Anonim si cu adresa de email fictiva.
 • Vom lua legatura cu castigatorul in vederea trimiterii premiului, insa daca nu reusim (emailul nu este cel corect, nu se raspunde, s.a.), va fi desemnat alt castigator.

SUCCES!

25 thoughts on “Castiga un Rose de la Crama Oprisor!

 1. Dragul meu sot, Mihail, cu ocazia zilei de nume iti doresc din inima sa ai parte de bucurii si zile linistite, sa traiesti frumos alaturi de familia ta care te iubeste si te respecta. La Multi Ani! si un pupic dulce 🙂

 2. Am dat like demult paginlor cu numele Flori Eu.
  O coincidenta fericita, pe 8 noiembrie e ziua mea de nastere si imi fac singura o urare de La Multi Ani! 🙂 Sa ma distrez cu prietenii apropiati, sa fie multa veselie si sa ne cinstim cu un vin bun!!!!!!

 3. In primul rand imi urez mie un calduros 🙂 La multi ,multi ani! pentru ca ma cheama Gabriela apoi mamei,bunicii si celor doua verisoare la care mai adaugam si un unchi la toti le doresc multa sanatate fericire si abia astep sa vina data de 8 noiembrie sa dam drumul la petrecere!
  Like cu numele Gabriela Gabriela

 4. Like pe facebook cu numele Roxana Ioana Mircea
  Sunt prea multe persoane dragi mine care isi serbeaza onomastica pe 8 noiembrie, dar vreau aici sa-i urez creasca mare si frumos, sa faca multe nazbatii si sa-si terorizeze parintii nepotelului meu Mihai Stefan Gabriel

 5. Am dat Like cu numele Andreea Gabriela

  La multi ani fratelui meu! Sa-i vina mintea la cap si sa-mi spele tavile dupa ce mi le goleste de prajituri daca vrea sa mai prinda si alte dulciuri pana la urmatoarea aniversare! Dzzzzzz 😀

  Semnat,

  Sora lui, DulceleDinRola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *