Concurs – castiga vin de la Crama Oprisor si Domeniile Ostrov!

caloian-cabernet-sauvignon sauvignon-blanc-reserve

Cu sprijinul sponsorilor nostri, Domeniile Ostrov si Crama Oprisor, organizam un nou concurs unde oferim doua sortimente de vin premium : Caloian Cabernet Sauvignon de la Crama Oprisor si Sauvignon Blanc Reserve de la Domeniile Ostrov.

Caloian Cabernet Sauvignon a fost medaliat cu Aur la International Wine Contest Bucharest 2012. Puternic si sigur pe sine, bogat, cu pasul ferm si greu, Cabernetul se deschide mai greu, pastrandu-si propria cadenta, dar asta doar pentru a se dezvalui in plina sa majestate. Un Lacoon caruia maturitatea nu i-a înmuiat trupul, ci doar i-a dat tuse mai groase si mai ferme. Rafinamente de ciocolata neagra, fructe uscate si arome ce aduc aminte de brazda prospata de pamant gras, cu atingeri ierboase, totul legat într-o textura solida si satinata.

Sauvignon Blanc Reserve a fost medaliat cu argint la International Wine Contest Bucharest 2013.

Ce trebuie sa faci?

  • Da like paginii de Facebook a blogului. Link aici. Mentioneaza numele cu care ai dat Like.
  • Lasa un comentariu la acest articol in care sa ne spui care este fluviul in apropierea caruia sunt localizate cele doua crame, Domeniile Ostrov si Crama Oprisor. Si mentioneaza si numele cu care ai dat like/adresa de e-mail cu care te-ai abonat.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (sistemul random.org).

Perioada de desfasurare: 19/12/2013 – 26/12/2013 (inclusiv).

Va rugam sa luati la cunostinta si regulamentul concursului.

Mentiuni:

  • Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania.
  • Va rog nu comentati ca Anonim si cu adresa de email fictiva.
  • Vom lua legatura cu castigatorul in vederea trimiterii premiului, insa daca nu reusim (emailul nu este cel corect, nu se raspunde, s.a.), va fi desemnat alt castigator.

SUCCES!

15 thoughts on “Concurs – castiga vin de la Crama Oprisor si Domeniile Ostrov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *