Concurs – castiga o Zghihara de Husi!

zghihara-de-husiCu sprijinul sponsorului Averesti organizam un nou concurs unde oferim un sortiment de vin traditional romanesc, foarte apreciat din experienta noastra. Este vorba de Zghihara de Husi.

Zghihara de Husi Premium se remarca printr-un caracter puternic, dat de imbinarea placuta a nuan?elor infructate, cu sobrietatea racoritoare a gustului. Toate acestea sunt sustinute cu finete de o aciditate placuta.

Ce trebuie sa faci?

  • Da like paginii de Facebook a blogului. Link aici. Mentioneaza numele cu care ai dat Like.
  • Lasa un comentariu la acest articol in care sa ne explici de ce la Centrul Viticol Averesti se pot obtine vinuri cu aciditate ridicata, chiar si in anii secetosi. Raspunsul il gasiti aici.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (sistemul random.org).

Perioada de desfasurare24/12/2013 – 31/12/2013 (inclusiv).

Va rugam sa luati la cunostinta si regulamentul concursului.

Mentiuni:

  • Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania.
  • Va rog nu comentati ca Anonim si cu adresa de email fictiva.
  • Vom lua legatura cu castigatorul in vederea trimiterii premiului, insa daca nu reusim (emailul nu este cel corect, nu se raspunde, s.a.), va fi desemnat alt castigator.

SUCCES!

18 thoughts on “Concurs – castiga o Zghihara de Husi!

  1. În regiunea de nord-est a României, Centrul Viticol Averesti este unul dintre cunoscutele tinuturi scaldate în soare si struguri ale Podgoriei Husi. El se remarca prin localizarea la o altitudine ridicata, prin climatul racoros si prin solul care determina obtinerea de vinuri seci, acidulate, usor sifonate si delicate.

    În aceasta zona, temperaturile zilelor de vara sunt ridicate, în schimb noptile sunt foarte racoroase. Acest lucru determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi.

  2. Ababei Dan pe facebook.

    În aceasta zona, temperaturile zilelor de vara sunt ridicate, în schimb noptile sunt foarte racoroase. Acest lucru determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi.

  3. În aceast? zon?, temperaturile zilelor de var? sunt ridicate, în schimb nop?ile sunt foarte r?coroase. Acest lucru determin? o ardere mai lent? a acizilor din struguri ?i face posibil? ob?inerea unor vinuri cu aciditate ridicat?, chiar ?i în anii seceto?i.
    like: Lucian Tarta

  4. Deoarece temperaturile zilelor de vara sunt ridicate, în schimb noptile sunt foarte racoroase, ceea ce determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi.
    FB: Mihaela Luca

  5. FB: Mihail Zaharia

    În regiunea de nord-est a României, Centrul Viticol Avere?ti este unul dintre cunoscutele ?inuturi sc?ldate în soare ?i struguri ale Podgoriei Hu?i. El se remarc? prin localizarea la o altitudine ridicat?, prin climatul r?coros ?i prin solul care determin? ob?inerea de vinuri seci, acidulate, u?or sifonate ?i delicate.

    În aceast? zon?, temperaturile zilelor de var? sunt ridicate, în schimb nop?ile sunt foarte r?coroase. Acest lucru determin? o ardere mai lent? a acizilor din struguri ?i face posibil? ob?inerea unor vinuri cu aciditate ridicat?, chiar ?i în anii seceto?i.

  6. În aceast? zon?, temperaturile zilelor de var? sunt ridicate, în schimb nop?ile sunt foarte r?coroase. Acest lucru determin? o ardere mai lent? a acizilor din struguri ?i face posibil? ob?inerea unor vinuri cu aciditate ridicat?, chiar ?i în anii seceto?i.
    FB Ruby Wood

  7. În aceasta zona, temperaturile zilelor de vara sunt ridicate, în schimb noptile sunt foarte racoroase. Acest lucru determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi.
    fb: Aly White.

  8. La Centrul Viticol Averesti se pot obtine vinuri cu aciditate ridicata, chiar si in anii secetosi, pentru ca zilele au temperaturi ridicate si noptile sunt racoroase, ceea ce determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si atunci vinul are o aciditate ridicata.
    like facebook: Dorina Mariana

  9. În aceasta zona, temperaturile zilelor de vara sunt ridicate, în schimb noptile sunt foarte racoroase. Acest lucru determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi.
    FB Anna Rose

  10. La Averesti temperaturile zilelor de vara sunt ridicate si noptile sunt foarte racoroase. Acest lucru determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si in anii secetosi.
    fb: Danaa Criss

  11. In regiunea de nord-est a Romaniei, unde este si Centrul Viticol Averesti este cunoscut faptul ca zilele de vara sunt calduroase, iar noptile racoroase, de aceea arderile acizilor din struguri sunt mai lente si astfel se obtin vinuri cu aciditate ridicata.
    FB: Luci Gheorghe

  12. Deoarece temperaturile zilelor de vara sunt ridicate, în schimb noptile sunt foarte racoroase, ceea ce determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi.
    FB: Elena Zaharia

  13. În aceasta zona, temperaturile zilelor de vara sunt ridicate, în schimb noptile sunt foarte racoroase. Acest lucru determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi.
    FB Marie Jolie

  14. Pentru ca temperaturile zilelor de vara sunt ridicate si noptile sunt foarte racoroase are loc o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi la Centru Viticol Averesti.
    Like: Darling Ada

  15. În aceasta zona, temperaturile zilelor de vara sunt ridicate, în schimb noptile sunt foarte racoroase. Acest lucru determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi.
    FB: Elena Luca

  16. Pentru ca temperaturile zilelor de vara sunt ridicate si noptile sunt foarte racoroase are loc o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi la Centru Viticol Averesti.
    Like: Adina Radu

  17. Pentru ca in aceasta zona, temperaturile zilelor de vara sunt ridicate, în schimb noptile sunt foarte racoroase. Acest lucru determina o ardere mai lenta a acizilor din struguri si face posibila obtinerea unor vinuri cu aciditate ridicata, chiar si în anii secetosi.
    Fb giulia maxx

Leave a Reply to zaharia elena Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *