Magazin

In inima Iasului, vinurile premium romanesti si-au dat intalnire la Biroul de Prezentare si Degustare Vin. Aici se rasfata cu privirile iubitorilor de vin, ce viziteaza Biroul pentru degustari, discutii sau consiliere achizitie. Aici se servesc in timp ce curg povestile despre fiecare podgorie sau vin degustat. Aici se simt ca niste vedete, fiind fotografiate si discutate zilnic pe blogurile si site-urile de prezentare ale Biroului.

Numai cele mai bune vinuri au fost alese, din ani foarte buni, cu zeci de premii la activ, apreciate la nivel national si international. Pe rafturi se pot intalni vinuri de la Agricola Stirbey, Casa Isarescu, Crama Basilescu, Cramele Halewood, Wine Princess, Vinarte, Budureasca, Cramele Recas, Crama Girboiu, Nachbil, S.E.R.V.E., dar nu numai. Ca sortimente nu lipsesc popularele Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, dar si vinuri din vechi soiuri romanesti de vita de vie, precum Cramposie, Babeasca Neagra, Mustoasa de Maderat sau Zghihara.

VinPremium.ro va ofera:

  • prezentare vinuri recomandate de catre Casa Vinului Anghel Mihai
  • consultanta in achizitionarea sortimentelor de vinuri
  • degustari de vinuri cu grupuri organizate pe baza unor programari

Daca vrei sa ne vizitezi, suna-ne la numarul de telefon 0744507137 sau pe adresa de e-mail office [at] vinpremium [dot] com. pentru a te astepta asa cum se cuvine. Sau contacteaza-ne pentru a te anunta si invita la degustarile de vin ce se organizeaza periodic la Birou.

  


Vizualizati Biroul de Prezentare si Degustare Vin pe o harta mai mare

2 thoughts on “Magazin

  1. buna ziua, va deranjez in legatura cu struguri.din ce am vorbit si am inteles aveti si struguri pastrati in celule fa frig.imi puteti spune si mie ce preturi si ce soiuri aveti.multumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *